News Flash:

Prognoza meteo pentru joi si vineri

21 Octombrie 2015
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare 1
Joi, vremea va fi usor mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada in regiunile sudice si sud-estice, unde cerul va avea innorari si local, indeosebi in a doua parte a zilei si noaptea, va ploua. Pe crestele montane, izolat si trecator, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
In restul teritoriului, regimul termic se va incadra in limitele specifice acestei perioade, cerul va fi temporar noros si numai izolat este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 17 grade, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 10 grade. Pe arii restranse se va semnala ceata.

LA BUCURESTI:
Vremea va fi usor mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari si vor fi conditii ca trecator sa ploua, cu precadere seara si in prima parte a noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima de 7...8 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata.c

IN TARA:
Vineri, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii octombrie in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, indeosebi in prima parte a zilei in regiunile sudice, unde pe arii restranse va mai ploua. Noaptea, nebulozitatea se va accentua in jumatatea nordica a teritoriului, dar numai izolat se vor semnala ploi slabe. Pe crestele montane, izolat si trecator, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 17 grade, iar cele minime se vor incadra intre 2 si 10 grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004796 (s)