News Flash:

Prognoza meteo pentru joi si vineri

14 Octombrie 2015
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea rece
Joi, vremea va continua sa se incalzeasca in toata tara, devenind usor mai calda decat in mod normal la jumatatea lunii octombrie in regiunile intracarpatice, in timp ce in restul teritoriului valorile de temperatura inca se vor situa sub cele climatologic specifice perioadei, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Cerul va fi temporar noros si, mai ales noaptea, va ploua slab pe spatii restranse in regiunile vestice, iar in est si in sud-est izolat va burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari sustinute in sud-vestul teritoriului, cu viteze mai mari in sudul Banatului si pe crestele montane si trecatoare si in rest, mai ales in partea de sud a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9...10 grade in nordul Moldovei si 22...23 de grade in dealurile din Banat si Crisana, iar cele minime intre 5 si 13 grade, mai scazute in estul Transilvaniei si jumatatea de nord a Moldovei. Dimineata si noaptea, izolat se va semnala ceata.
LA BUCURESTI:
Valorile termice vor continua sa creasca usor, astfel ca cea maxima va fi de 14...16 grade, iar cea minima de 8...9 grade. Cerul va avea unele innorari, iar noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in cursul zilei.

IN TARA:
Vineri, valorile termice se vor situa in jurul celor climatologic specifice perioadei in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, dar se vor mentine in general mai mici decat cele obisnuite in restul teritoriului. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 10...12 grade in nordul Moldovei si 20...21 de grade in zona de deal din Crisana, iar cele minime in general intre 4 si 12 grade.
Cerul va fi temporar noros in jumatatea de vest, unde pe arii relativ extinse va ploua, iar izolat, in special in sud-vest, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp; in restul tarii, mai ales in prima parte a zilei si noaptea, va persista nebulozitatea de nivel jos si vor fi conditii de burnita, iar ploi locale vor fi in zonele de deal si de munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari sustinute in sudul Banatului si zona montana aferenta, dar local si temporar si in celelalte regiuni. Dimineata si noaptea izolat se va semnala ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005172 (s)