News Flash:

Prognoza meteo pentru duminica, 13 mai

13 Mai 2018
900 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa

Vremea din 13 mai anunta o duminica cu schimbari bruste de atmosfera. Prognoza meteo aduce mari sanse de ploaie, desi pana acum meteorologii spuneau ca vom avea parte de un  weekend linistit sub aspectul precipitatiilor.

In weekend vremea se va ameliora ca aspect in majoritatea regiunilor tarii, doar sambata local in vest si in sud-vest urmand sa mai cada unele averse slabe de ploaie. Valorile termice vor ramane la valori similare cu cele din zilele precedente, maximele termice urmand sa se incadreze in general intre 20 si 25 de grade Celsius la nivelul intregii tari, cu temperaturi usor mai scazute (18-19 grade) asteptate doar in depresiunile din estul Transilvaniei si pe litoral, dar si usor mai ridicate (26-27 de grade) in zona Dealurilor de Vest.

Cum va fi vremea din 13 mai in Bucuresti
Locuitorii Capitalei vor avea parte de o zi insorita, cu temperaturi maxime de  24°C si minime de  11°C. Vantul va fi extrem de slab, insa sunt mari sanse de ploaie pe timpul noptii. Cantitea de precipitatii creste, iar ploile vor continua si in prima zi din saptamana viitoare.  

Cum va fi vremea din 13 mai la munte
La munte, cerul va fi partial innorat, cu temperaturi maxime de 21°C si minime de 8°C. Vantul va sufla moderat, iar ploile revin pe timpul noptii. Cantitatile de apa ating  6 l/m². Luni, ploile continua in aproape toata tara. 

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004945 (s)