News Flash:

Prognoza meteo pentru 1 Mai

30 Aprilie 2015
1365 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari ziua in regiunile estice si in zonele de deal si munte, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe, de scurta durata. Incepand din orele amiezii si mai ales pe parcursul noptii, nebulozitatea se va accentua treptat in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, unde pe arii din ce in ce mai extinse vor fi averse, izolat mai insemnate cantitativ.
Izolat vor fi descarcari electrice  si conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in depresiuni si pe litoral si 24 de grade in sud-est, iar cele minime se vor situa intre 4 si 13 grade.
BUCURESTI
Vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 9...11 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi normala din punct de vedere termic. In timpul zilei vor fi unele innorari si, pe arii restranse, cu precadere in Carpatii Meridionali, vor fi ploi slabe, de scurta durata. In a doua parte a noptii, nebulozitatea se va accentua treptat dinspre vest si pe arii extinse se vor semnala averse, izolat mai insemnate cantitativ.  Izolat vor fi descarcari electrice si conditii de grindina. Vantul va avea intensificari trecatoare.

LA MARE
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in timpul zilei, dar sansele de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 19 de grade, iar cele minime intre 11 si 12 grade.

bucuresti la munte la mare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004761 (s)