News Flash:

Profetia despre Romania a parintelui Ilarion Argatu. „Va fi pustiu peste tot!”

11 Iunie 2018
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
6

Parintele Ilarion Argatu a fost unul din cei mai cunoscuti si respectati duhovnici ortodocsi. Inainte de moartea sa (mai 1999), acesta a profetit ce se va intampla cu Romania si restul lumii in viitor.

“Va fi pustiu peste tot si jumatate din Bucuresti va fi sub daramaturi. Am vazut o jumatate de Bucuresti sub daramaturi si jumatate in picioare, dar pustiu si gol, fara oameni”, a prevestit preotul ortodox.

Preotul care a avut viziuni cumplite despre Romania si lume. Romania din viitor va fi una pustie, vor fi masini pe strazi dar nimeni nu le va dori, satele vor fi verzi si frumoase dar pustii.

Intr-una din calatoriile sale astrale in viitor, parintele Argatu a intrat intr-o casa pentru a vedea daca e cineva acolo. Casa era la fel de pustie ca toate celelalte locuri vazute si descrise de el.

„Pe aragaz, inca mai fierbea ceaunul cu mamaliguta, masa era aranjata. Jos, langa aragaz, un sort si haine femeiesti, semn ca a prins-o moartea pe gospodina facand mancare, iar pe scaune si spatar, haine barbatesti si femeiesti, semn ca stateau la masa. M-am mirat si eram stupefiat de acea liniste ca de mormant si de acel pustiu”, a mai vazut preotul.

„Incepand de la Galati si pana in nordul Moldovei, nu stiu daca am intalnit vreo sapte oameni de toti, asa de rari si de departe erau unii de altii, poate la sute de kilometri.

Toti erau imbracati in haine albe, semn ca numai atati drepti s-au mai gasit printre oameni cand s-a produs cataclismul”, a avertizat parintele Argatu inainte de moartea sa.

Parintele Ilarion a vazut doar sapte oameni din Moldova pana in Rusia: totul era distrus. Oamenii pe care i-a vazut, cei 7, s-ar putea sa fi fost spiritele celor morti deoarece toti erau imbracati in alb.
O alta interpretare este ca parintele ar fi vazut Ingerii cei din urma, Ingerii Apocalipsei.

“Din cauza saraciei, oamenii isi vor vinde sufletul pentru hrana si imbracaminte. Lumea se va inrai, vor disparea dragostea si mila dintre oameni. Se vor contopi preotii cu mirenii si nu va mai fi cine sa conduca pe credinciosi”, se mai arata in trista profetie a parintelui despre Romania.


argatu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004422 (s)