News Flash:

Procurorul General, intalnire cu Iohannis

11 Octombrie 2016
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis presedinte
Presedintele Klaus Iohannis a avut o intalnire cu procurorul general al RomanieiAugustin Lazar, in care i-a cerut sa rezolve cu celeritate marile dosare.

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat ca nu a vorbit cu presedintele despre dosare concrete, ci ca mesajul per total al sefului statului a fost ca anumite dosare din atentia opiniei publica sa fie instrumentate cu celeritate pentru a fi „clarificate anumite acuze”. De asemenea, procurorul general a precizat ca discutia cu presedintele a fost loc dupa ce asociatia „21 decembrie” a avut o audienta la seful statului.

"A fost contextul in care asociatia „21 decembrie” a fost in audienta la Parchetul General si la presedinte pentru a se interesa de statutul urmaririi penale in dosarele istorice. Eu am dat asigurari ca dosarele se instrumenteaza, ca sunt resursele pentru a fi instrumentate in termenele stabilite si ca e vointa pentru a se face ancheta efectiva. S-a vorbit despre faptul ca exista niste dosare care sunt in atentia opiniei publice, ce trebuie instrumentate cu celeritate pentru a clarifica diverse acuze. Nu am vorbit de cazuri concrete, a fost un mesaj al presedintelui sa se instrumenteze dosarele pe care opinia publica le asteapta spre clarificare. Ceea ce noi vom face. Termenele sunt stabilite de procurori. Noi am inteles dorinta de a se clarifica dosare care treneaza, care sunt acum in atentie. Trebuie vazute daca se confirma acuzele”, a spus procurorul Augustin Lazar, potrivit Digi24.

procurorul romaniei augustin lazar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004923 (s)