News Flash:

Procurorii au deschis un dosar pentru ucidere din culpa in cazul parasutistului care a picat de la 3.000 m

18 Octombrie 2016
930 Vizualizari | 0 Comentarii
parasuta
Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul parasutistului Vlad Lupas, care a murit sambata, dupa ce a cazut liber dintr-un avion, de la 3.000 de metri altitudine. 
Surse judiciare au declarat luni, pentru AGERPRES, ca in cazul parasutistului de 27 de ani au fost prelevate si se analizeaza probe complementare, urmand ca rezultatele sa fie gata peste o luna. 
De asemenea, Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile (CIAS) are in derulare o investigatie in acest caz. 
Vlad Lupas a fost inmormantat, luni, in localitatea clujeana Popesti. 
Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, ca acesta a picat dintr-un avion, de la peste 3.000 de metri altitudine. 
Seful Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA) Cluj, Horia Simu, a declarat, sambata, pentru AGERPRES, ca moartea parasutistului a survenit instantaneu, la impactul cu solul. 
Vlad Lupas avea 400 de salturi la activ si din primele cercetari reiese ca parasuta de rezerva i s-a deschis accidental in timp ce se afla in avion, tragandu-l afara. 
"Din 2010 s-a apucat si avea circa 400 de salturi la activ. In timpul zborului de sambata i s-a deschis parasuta de rezerva pe nepregatite in timp ce se afla in avion, l-a tras afara si s-a agatat de aripa avionului. Cred ca l-a depasit situatia. Parasuta principala nu s-a deschis", a declarat sambata, presei, Doru Baciu, instructor de parasutism care se afla in avion in timpul accidentului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005285 (s)