News Flash:

Probleme pentru Berbeci si Capricorni! Cum stati cu sanatatea in aceasta saptamana

13 Ianuarie 2016
1700 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Este o perioada in care esti foarte ocupata si uiti sa ai grija de tine. Mesele principale sunt foarte importante pentru sanatatea ta, de aceea daca sari peste ele, iti vei pierde energia si puterea de concentrare. Nu te neglija!

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei intampina probleme de sanatate in aceasta saptamana, insa nici nu trebuie sa iti iei lumea in cap. Tot ce trebuie sa faci este sa nu te abati de la regulile pe care le-ai aplicat pana acum cu privire la stilul tau de viata.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Încearca sa nu te enervezi din orice in aceasta saptamana, altfel risti ca durerile de cap sa iti strice planurile. Este important sa faci diferenta intre ceea ce merita si ce nu, fara sa dai o alta conotatie situatiilor in care vei fi pusa.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca in aceasta saptamana sa intampini unele probleme de sanatate, in mare parte cauzate de tine. Stresul la care te supui te aduce in pragul de a ceda nervos, iar energia ta va ajunge la minim.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu ignora niciun semn de boala in aceasta saptamana, altfel vei fi nevoita sa induri mai mult decat este cazul. Daca tai raul de la radacina, nici nu vei simti ca ai avut vreodata probleme adevarate. Fa-ti timp pentru medic!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Fa mai multa miscare in aceasta saptamana, mai ales daca ai pus cateva kilograme pe tine de sarbatori. Nici un regim alimentar nu ar strica, insa trebuie sa ai grija sa nu exagerezi si sa ajungi sa te infometezi.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Exista risc de accidentari in aceasta saptamana, de aceea e nevoie de mult mai multa prudenta. Fie ca esti pieton ori sofer, nu iti pune viata in pericol in nicio situatie. Daca suferi de unele afectiuni mai vechi, fereste-te cat de mult de factorii declansatori.
Leu (22 iulie - 22 august)

Nu vei intampina probleme de sanatate in aceasta perioada, insa totusi trebuie sa fii prudenta. Te poti accidenta oricand din graba, asa ca trebuie sa actionezi mereu cu calm, indiferent de cat de urgenta este treaba.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Încearca sa nu pui rautatile la suflet in aceasta perioada, altfel iti vei distruge singura increderea in tine. Chiar daca nu vei sesiza la inceput, pe parcurs vei constata ca nu mai esti persoana de altadata.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil sa te trezesti saptamana aceasta cu unele probleme medicale, insa nu va fi nimic grav. Cel mai probabil este vorba de o raceala de sezon, care odata tratata va fi ca si uitata.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai face bine ca in aceasta saptamana sa iti faci timp pentru tine si sanatatea ta. Chiar daca nu suferi de nicio afectiune, sau cel putin nu ai aflat inca, ar fi bine sa mergi regulat la medicul de familie pentru un set complet de analize.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi destul de agitata in aceasta saptamana, insa stresul nu se va rasfrange asupra organismului tau. Ai noroc ca duci o viata echilibrata si stii cand sa te opresti. Continua pe aceeasi linie! (sursa: eva.ro)

capricorn varsator pesti berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004914 (s)