News Flash:

Probleme mari pentru Cristi Borcea

1 Mai 2015
2395 Vizualizari | 1 Comentarii
borcea

Desi a incercat sa para sarac lipit pamantului, judecatorii nu au avut indurarepentru Cristi Borcea. Fostul sef dinamovist va trebui sa plateasca lunar o pensiede intretinere de 1.500 de euro fetitei fostei sale amante, avocata Simona Dana Voiculescu.

Aflat dupa gratii pentru ani buni, Cristi Borcea a primit, ieri, de la avocatii sai, o veste nu tocmai placuta. Magistratii Judecatoriei Sectorului 3 au dat verdictul in procesul pentru stabilirea pensiei de intretinere si au decis ca afaceristul sa scoata lunar din buzunar 1.500 de euro, pentru a contribui asa cum se cuvine la cresterea fiicei avocatei Simona Dana Voiculescu.
Si asta nu e tot! Cristi Borcea trebuie sa plateasca pensia incepand cu luna februarie 2014, atunci cand fosta sa amanta a deschis procesul pentru stabilirea paternitatii, si pana la majoratul fetei, care are acum 9 ani. Asa ca al cincilea copil, care incepand din acest an ii poarta si numele, Carolyn Borcea, il va costa pe fostul boss dinamovist nu mai putin de 200.000 de euro.

sarac indurare cristi borcea pensie intretinere gratii amanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006620 (s)