News Flash:

Probleme de sanatate pentru Capricorni si Raci! Cum stati cu sanatatea in ianuarie, in functie de zodie

7 Ianuarie 2016
2304 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop01
Capricorn  (22 decembrie - 20 ianuarie)

E posibil sa intampini unele probleme noi de sanatate in acest inceput de an, si tot ce trebuie sa faci este sa nu le ignori. Daca stii ca suferi de unele afectiuni, luna aceasta trebui sa gasesti un tratament care sa te scape de ele, chiar daca e nevoie de timp si bani mai multi.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Incepi aceasta luna nu foarte in forta, insa pe parcurs vei reusi sa iti revii fara prea mari eforturi. Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi dusa de val si sa nu iti bati capul cu ceva ce nu asi iese din prima. Renunta la orice daca iti provoaca dureri de cap.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Incepi anul gandind mult mai matur, si asta presupune o grija mai mare asupra sanatatii tale. Ai mancat cam mult de sarbatori, asa ca adopta un stil de viata mai sanatos, cu mai multa miscare, dar si cu o gandire pozitiva.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Incepi anul cu multa energie, insa ai face bine sa nu o irosesti pe toata inutil. Poti intampina din moment in moment probleme de sanatate, insa vor fi minore. Factorii declansatori pot fi proasta igiena, dar si stresul exagerat.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Unele afectiuni mai vechi, pe care le-ai dat uitarii sunt pe cale sa reapara la inceputul acestei luni. Fii mai prudenta atunci cand vine vorba de alimentatie sau de vicii care iti vor face rau pe loc. 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Daca urmezi un tratament, ai face bine sa nu renunti la el pana nu primesti aceasta recomandare de la medic. Nu lua decizii de una singura, mai ales daca este sanatatea ta la mijloc. Renunta la mancarurile grase!

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Traversezi o perioada nu prea buna din acest punct de vedere, iar atentia trebuie sa fie marita! Esti predispusa accidentarilor, iar bolile se pot prinde mult mai repede de tine daca lasi totul in voia sortii. Daca suferi de o anumita afectiune, trateaz-o de urgenta.

Leu (22 iulie - 22 august)

Este o perioada buna pentru a-ti face un control medical amanuntit, acum ai timpul si banii necesari. Nici fizicul nu trebuie ignorat, acum dispui de toate conditiile pentru a merge la sala, pentru a-ti face tratamente de infrumusetare, dar si de relaxare.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

In aceasta luna ti-ai propus sa rezolvi toate problemele de sanatate pe care le ai. Fie ca este vorba de mers la dentist, la ginecolog ori la dermatolog, ai grija ca primele semne de boala sa nu mai fie amanate.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Firea ta delasatoare iti va creea probleme neasteptate in aceasta luna. Nu ti-a pasat niciodata de sanatatea ta, dar in ianuarie vei demonstra cat de imatura si capoasa esti. Ca sa poti evita micile neplaceri, trebuie sa asculti de sfaturile celor dragi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei fi ferita de probleme de sanatate in aceasta luna, insa ele vor fi minore si nu iti vor creea neplaceri. Cel mult, o raceala te poate tine la pat o zi doua si iti poate da planurile peste cap, insa nu vei pierde nimic ce nu poate fi recuperat.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi ferita de probleme de sanatate in aceasta luna, dar nici nu este indicat sa iti iei lumea in cap. Incearca sa nu faci excese si sa te feresti de temperaturile scazute. Nu este exclusa o gripa de sezon spre sfarsitul lunii. (sursa: eva.ro)

capricorn varsator pesti berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006208 (s)