News Flash:

Probleme de sanatate pe care apa cu lamaie le vindeca la fel de bine ca orice medicament

26 Iulie 2016
7861 Vizualizari | 0 Comentarii
apa cu lamaie
Stiati ca apa cu lamaie poate fi un remediu foarte benefic pentru sanatatea dumneavoastra? Aceasta nu numai ca potoleste setea mai bine decat orice alta bautura, dar si hraneste organismul cu vitamine, minerale si microelemente de care avem nevoie foarte mult pentru ritmul energic de zi cu zi.
Apa cu lamaie ajuta organismul sa restabileasca echilibrul de acid-alcalin, previne multe boli si de asemenea te poate ajuta la pierderea din greutate. Iata cateva din problemele pe care le puteti evita, consumand zilnic apa cu lamaie.
Consumand zilnic apa cu lamaie veti evita urmatoarele 10 probleme:
 1. Probleme digestive
1. Sucul de lamaie imbunatateste digestia si combate acidul gastric, balonarea si celelalte stari de disconfort stomacal.
2. Probleme ale pielii
Sucul de lamaie este bogat in antioxidanti si, astfel, va va ajuta sa scapati de pete, riduri si acnee. Sucul de lamaie poate fi folosit si direct pe piele.
3. Detoxifiere
Lamaia este un detoxifiant puternic atunci cand este amestecata cu apa. Apa cu lamaie este recomandata in diete, posturi, detoxuri.
4. Scaune neregulate
Datorita pectinei pe care o contine lamaia veti putea spune adio constipatiei. Sucul de lamaie va va pastra colonul curat, avand un puternic efect antibacterian.
5. pH dezechilibrat
Un pahar de apa calduta cu lamaie in fiecare dimineata va va ajuta sa va resetati pH-ul. In ciuda faptului ca sucul de lamaie este acid, creeaza un mediu alcalin in organism, scrie doctorulzilei.ro
6. Probleme digestive
Sucul de lamaie ajuta digestia si stimuleaza productia de bila.
7. Crestere bacteriana excesiva
Sucul de lamaie stopeaza cresterea si multiplicarea bacteriilor.
8. Dureri si inflamatii
Apa cu lamaie lupta impotriva durerii si inflamatiei la nivelul incheieturilor, in special al genunchilor, dizolvand acidul uric.
9. Raceli
Exista numeroase dovezi conform carora apa cu lamaie combate racelile comune.

10. Sanatatea ficatului
Apa cu lamaie intareste ficatul, marind productia de enzime. Este important sa avem grija de sanatatea ficatului indiferent de varsta.

probleme digestive detoxifiere scaune neregulate 9 raceli
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005893 (s)