News Flash:

Prins in flagrant de politisti in timp ce vindea la negru substante toxice

30 August 2016
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
politia timis
Flagrant organizat de politistii timiseni, in Chisoda. Oamenii legii au prins un barbat de 40 de ani care comercializa ilegal insecticide din categoria substantelor toxice. De la el politistii au ridicat 10 kilograme de substanta ce urmeaza sa fie expertizata.
Actiunea a fost coordonata de politistii de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, la Chisoda. Oamenii legii l-au depistat in flagrant pe barbatul de 40 de ani in timp ce vindea ilegal 10 kilograme de insecticid inclus in categoria substantelor toxice atent controlate, scrie tion.ro. Barbatul, spun oamenii legii, avea cu el 10 recipiente de cate un kilogram in schimbul carora cerea 450 de lei.
„In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca barbatul nu detinea autorizatie si nici certificat de omologare emis de o unitate fitosanitara. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de produse sau substante toxice, cele 10 recipiente fiind ridicate de politisti pentru a fi supuse expertizei”, povestesc oamenii legii.

flagrant chisoda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006076 (s)