News Flash:

Principesa Margareta a luat o decizie neasteptata

12 Decembrie 2017
2128 Vizualizari | 0 Comentarii
principesa margareta foto pressalert

Majestatea Sa Margareta, a decis sa nu foloseasca titulatura de Regina atata timp cat Romania este republica. Fiica cea mare a regelui Mihai va avea denumirea de Majestataea Sa Margareta, Custode al Coroanei. Acesta este un titlu pe care chiar regele Mihai i l-a oferit personal.

Dupa funeraliile de saptamana viitoare, Majestatea Sa Margareta va decide si cine va face parte din componenta Casei Regale, care va fi aparatul administrativ, anunta Antena 3.

Potrivit normelor fundamentale ale Familiei Regale a Romaniei, ”imediat dupa decesul Sefului Casei Regale”, ”fara vreo proclamatie ulterioara”, primul in linia de succesiune primeste titlul si apelativul de Rege sau Regina.

Anunt de ultima ora despre Irina, fiica renegata a Regelui Mihai. Ce se intampla cu ea 

Irina Walker este cea de-a treia fiica a Regelui Mihai, dupa Principesa Margareta si Principesa Elena. Insa, ei i-a fost retras titlul de principesa si a fost decazuta din drepturi de Familia Regala dupa ce a avut probleme cu legea.

Irina Walker nu a fost doar decazuta din drepturile sale in Familia Regala, ci nu i s-a permis nici sa-si vada parintii, iar in urma cu un an si jumatate, ea nu a participat la inmormantarea mamei sale, Regina Ana.

Se pare insa ca Irina Walker va ajunge la Bucuresti, la funeraliile tatalui sau. In urma cu o zi, fiica Regelui Mihai si-a schimbat poza de profil, cu o imagine in care arde o lumanare. Imediat, prietenii sai din SUA i-au transmis mesaje de incurajare. Intr-unul dintre acestea, o prietena ii spune” “Imi pare rau de astfel de vesti! Ma bucur ca te duci la Bucuresti! O mare imbratisare”. 

Daca informatia este reala, asta ar insemna ca dupa mai bine de patru ani, Irina Walker ar putea sa revina in Romania. Ar fi pentru prima data cand fiica renegata ar ajunge la mormantul mamei sale, Regina Ana.

Irina Walker este casatorita cu John Westley Walker si stabilita cu acesta in SUA de mai bine de 30 de ani. In urma cu cativa ani a fost arestata, alaturi de sotul sau, sub acuzatia ca a organizat pariuri ilegale, lupte ilegale de cocosi si ca a conspirat pentru a incalca legislatia cu privire la protectia animalelor.

Familia Walker a fost arestata in 2013, dupa ce autoritatile au descoperit ca a organizat cel putin 10 lupte de cocosi intr-o magazie aflata pe o proprietate a lor din Oregon. Anchetatorii au declarat ca spectatorii plateau fiecare cate 20 de dolari ca sa vada lupta de cocosi, care aveau legate cutite de picioare. In general, la fiecare lupta erau peste 100 de spectatori si cuplul facea bani si din vanzarea de alcool la astfel de evenimente. Cei doi si-au recunoscut vina, au fost judecati si, in 2014 au primit verdictul: 3 ani sub supravegherea unui judecator federal si au platit despagubiri de 200.000 de dolari statului american.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004918 (s)