News Flash:

Primul deces cauzat de Pokemon Go: Un tanar de 18 ani, ucis in timp ce incerca sa prinda un pokemon in apropierea locuintei unui necunoscut

21 Iulie 2016
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
pokemon joc
Un tanar de 18 ani a fost ucis in Guatemala, iar varul sau a fost ranit, dupa ce au fost prinsi in vecinatatea casei unui necunoscut, in timp ce incercau sa captureze unul dintre personajele jocului Pokemon Go, informeaza Daily Mail.
Jerson Lopez de Leon, in varsta de 18 ani, a fost ucis intr-o ambuscada, iar varul sau, Daniel Moises Picen, 17 ani, a fost ranit, pe o strada din orasul Chiquimula, Guatemala.
In jur de 20 de cartuse folosite au fost gasite de catre politia locala la locul crimei, unde cei doi tineri incercau sa captureze creaturile virtuale.
Jerson a decedat la spital, iar varul sau a fost tratat pentru ranile la picior, cauzate de gloantele trase de un necunoscut.
"Nu stiu de ce fiul meu a iesit din casa. Era deja in pat cand varul sau i-a trimis un mesaj spunandu-i sa iasa afara pentru a descarca un joc la cateva case distanta", a declarat Rosalinda, mama baiatului de 18 ani.
Pokemon Go a cauzat o serie de probleme in intreaga lume de cand a fost lansat
Un sofer a fost amendat in West Midlands, Marea Britanie, pentru ca se juca in timp ce conducea; doi jucatori au fost impuscati in Florida, dupa ce proprietarul unei locuinte a crezut ca sunt niste hoti; in Bosnia autoritatile avertizeaza populatia sa evite zonele unde s-ar mai afla mine ramase in urma razboiului, iar in Indonezia politistilor le-a fost interzis sa joace Pokemon Go in timpul orelor de lucru, urmand ca decizia sa fie extinsa asupra intregului cadru militar.
Pokemon GO este noul joc pentru mobil lansat de Nintendo care a devenit una dintre cele mai descarcate aplicatii din lume, cu milioane de instalari in mai putin de o saptamana, potrivit Ziarului Financiar.
Aplicatia aduce lumea jocului in lumea reala utilizand tehnologia numita realitate augmentata, scrie The Wall Street Journal. Jocul este asemanator unei cautari de comori. Dupa ce utilizatorii descarca aplicatia, acestia folosesc coordonatele geolocatiei in care se afla si camera foto a telefonului pentru a captura monstrii virtuali care apar in locurile reale din imprejurimi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004792 (s)