News Flash:

Primele vesti despre Mihaela Buzarnescu, dupa clipele cumplite de la Montreal. Cat de grava este accidentarea

9 August 2018
807 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaela buzarnescu scaun rotile montreal 765x490

Mihaela Buzarnescu (30 de ani, 20 WTA) a oferit, tarziu in noapte, o prima reactie dupa accidentarea teribila pe care a suferit-o in timpul meciului cu Elina Svitolina, din turul al doilea de la Rogers Cup.
Miki si-a sucit glezna in momentul in care a alergat dupa un vole al ucrainencei, s-a prabusit pe teren si a inceput sa urle de durere, apoi a stat minute bune in grija medicilor si a parasit arena in scaunul cu rotile, oferind imagini cutremuratoare pentru lumea tenisului. La cateva ore distanta de la unul dintre cele mai grele momente ale unei cariere in care a suferit enorm, Buzarnescu a avut un mesaj pentru fanii care s-au interesat de starea ei de sanatate: "Multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine. Maine (n. red - joi) voi afla mai multe", a spus a doua cea mai buna jucatoare a Romaniei, pentru Libertatea.

Dusa la spital pentru a afla primele impresii despre accidentare, Mihaela ar putea primi si vesti bune. Potrivit primelor informatii venite din Canada, nu ar fi vorba despre o fractura a gleznei, asa cum se temeau multi, dar exista suspiciuni ca ligamentele ar fi fost afectate.


mihaela buzarnescu svitolina rogers cup
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006526 (s)