News Flash:

Primarul Timisoarei a ramas fara consilieri personali

1 Iulie 2016
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae ROBU Timisoara
Primarul Timisoarei Nicolae Robu nu mai are, oficial, consilieri personali. Odata cu expirarea mandatului de primar au expirat si contractele celor patru consilieri: Dorel Borza, Marian Constantin Vasile, Robert Kristof si Ionut Nasleu.


 
Proaspat reales primar al Timisoarei, Nicolae Robu, isi va incepe, oficial, vineri, cel de-al doilea mandat. Tot vineri, de la ora 14, va depune si juramantul, iar apoi va putea incepe sa-si numeasca viitorii consilieri personali.
„Contractele celor patru consilieri personali expira odata cu incheierea mandatului de primar. Nu stiu acum cum voi face pentru ocuparea celor patru posturi, ramane de vazut”, a spus Robu pentru tion.ro.


Primul consilier personal al primarului Timisoarei a fost Sorin Dragoi, care intre timp a castigat concursul pentru functia de administrator public al
Timisoarei.
Sanda Grebla a fost si ea consilier al primarului, dar a decis sa se angajeze in cadrul Directiei Tehnice din primarie, asa ca a participat la concursul pentru un post in aceasta directie.
Marian Constantin Vasile face parte din echipa din vara anului 2014. Consilier al lui Robu a mai fost si Alexandru Chirila, care a decis sa renunte la functie si sa plece pe un post similar in cadrul Consiliului Judetean Timis, al carui presedinte era la acea vreme Titu Bojin.
Robert Kristof a ajuns si el in primarie in primavara lui 2015, dupa ce a fost director al Incuboxx.
Ionut Nasleu, fost senator si fost director adjunct al RATT, a ocupat functia de consilier personal al primarului din ianuarie 2016. 

nicolae robu dorel borza robert kristof ionut nasleu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006036 (s)