News Flash:

Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, ARESTAT PREVENTIV

25 Martie 2016
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
ontanu
Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Ontanu, este arestat preventiv pentru 30 de zile, in acelasi dosar fiind arestata si avocata Loredana Radu.
Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au dispus arestarea preventiva a lui Neculai Ontanu, pentru 30 de zile, pentru luare de mita.
In acelasi dosar, judecatorii au mai dispus arestarea avocatei Loredana Radu, fost aparator al lui Victor Ponta, aceasta fiind acuzata de complicitate la luare de mita si spalare de bani.
Potrivit deciziei magistratilor, Sutru Toma, secretar al Consiliului local al Sectorului, a fost arestat preventiv, acesta fiind acuzat ca ar fi solicitat pentru interventia sa doua milioane de euro, banii fiind mascati sub forma unui contract de vanzare cumparare pentru un teren care nu putea fi utilizat, pretul acestuia fiind supraestimat, spun procurorii.
Procurorii DNA arata ca in perioada 2006-2007, Neculai Ontanu, in calitate de Primar al Sectorului 2, ar fi facilitat procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2, fara a tine cont de recomandarile juristilor din cadrul institutiei pe care o conducea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004833 (s)