News Flash:

Primarul Robu vrea sa transforme terenurile virane dintre blocuri in parcari

31 Martie 2016
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
parcare bloc
Amenajarea cvartalurilor dintre blocuri va duce la reducerea majora a prafului in Timisoara, intrucat vor disparea locurile ingropate in noroi, care produce praf cand se usuca. Acum, se lucreaza in toate cartierele la amenajari de locuri de parcare si de trotuare, dar si de amenajari in spatiile dintre blocuri. 
„Exista zone care arata prost, dar trebuie sa vedem progresul. De ce nu s-a facut zeci de ani nimic in spatiile dintre blocuri? Acum, ducem o adevarata campanie de schimbare a fetei orasului acolo unde locuiesc cei mai multi oameni, in zonele dintre blocuri. Acolo a fost un adevarat dezastru. Sunt progrese uriase, dar oricand putem gasi cvartaluri care arata groaznic. Nu se pot cuprinde toate cvartalurile de blocuri deodata, in Timisoara, scrie ziuadevest.ro
Oamenii se plang ca e noroi unde ar vrea sa parcheze, intre blocuri, dar nu au unde sa-si parcheze masinile, pentru ca nu este nicio amenajare. Vrem sa facem sa nu mai existe noroaie, iar noroiul produce praf, cand se usuca”, a spus primarul Nicolae Robu, marti.
Edilul a mai spus ca atunci cand se vor termina aceste interventii, vom sta mult mai bine la acest indicator, al prafului. „Timisoara este singurul oras scos de pe lista oraselor din Romania care polueaza”, a conchis Robu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004778 (s)