News Flash:

Primarul Robu vrea sa ofere 100 de terenuri gratuite tinerilor pentru a-si construi case

20 Aprilie 2016
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
casa mica
Primarul Robu vrea sa ofere 100 de terenuri gratuite tinerilor pentru a-si construi case. Deocamdata edilul a gasit 50 de terenuri, dar a cerut dublarea numarului.
„Dorim sa oferim tinerilor parcele pe care sa-si construiasca singuri locuinte. Deja au fost identificate circa 50 de parcele, mai bine zis s-a identificat terenul care va oferi circa 50 de parcele, dar continuam si speram sa ajungem sa oferim 100 de parcele. Parcelele se pun la dispozitie gratuit. Sunt terenuri care zac si care iata intr-o campanie ca cea pe care am initiat-o ies la iveala si pot fi valorificate in interesul tineretului. O parcela va fi de circa 300 de mp, nu poate fi chiar fix, cum ne-am dori noi, pentru ca depinde de topologia locului si ansamblului pe care se va realiza parcelarea. Ele vor fi puse la dispozitia tinerilor pentru ca ei sa-si construiasca, cu bani proprii sau cum doresc ei, case”, a anuntat, marti, Robu, scrie tion.ro.
Potrivit edilului-sef, dupa ce terenurile vor fi identificate, va urma procedura de dezmembrare a acestora, in vederea parcelarii efective. Ne aflam momentan la stadiul de vorbe, deci nu stim exact cand vor putea fi puse efectiv aceste terenuri la dispozitia tinerilor. Autoritatile locale nu stiu nici macar daca vor fi valabile dosarele depuse deja de tineri la primarie, pentru locuinte.

robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005336 (s)