News Flash:

Primarul Robu, reactie dura la adresa Olgutei Vasilescu

18 Octombrie 2016
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3 1
Duminica a fost publicata informatia ca Timisoara a pierdut o investitie de peste 120 de milioane de euro ce ar urma sa fie realizata la Craiova de concernul Caliant. Mai exact, Grupul Caliant va construi o uzina de bio-etanol in Banie. In carti s-a aflat si Timisoara, insa investitorii au preferat orasul condus de Lia Olguta Vasilescu. Conform DC News, proiectul se bucura de un ajutor de 120 de milioane de euro de la Uniunea Europeana si de 66 de milioane de lei care vor veni de la statul roman. Investitia ar trebui sa fie gata pana la sfarsitul anului viitor.
„Nu am vrut sa facem publica venirea Clariant pana nu aveam date concrete. E o noua izbanda in fata Timisoarei, dupa atragerea firmei ETI si speram sa se reorienteze catre Craiova cat mai multi investitori mari, avand in vedere facilitatile pe care le oferim”, a explicat primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, pentru Jurnalul Olteniei.
Declaratia primarului Craiovei l-a infuriat pe Robu, care a scris imediat pe Facebook ca atat timp cat va fi primar nu va accepta venirea unor posibili poluatori in Timisoara.
„Vin alegerile, stimati concetateni. Veti avea de ales intre PNL si PSD. In alti termeni, dincolo de doctrine, intre un partid care va propune oameni integri si un partid condus de penali, mai bine zis de un infractor dovedit in instanta, ca atare si condamnat. Ce face, acum, o primarita cu mari probleme si ea pe la DNA, dupa cum aflam din presa, exponenta de frunte a aceluiasi partid? Declara ca ar fi <<suflat>> Timisoarei nu stiu ce mare investitie! Asta da tupeu! Pai investitorii in cauza ar fi facut orice sa vina in Timisoara, numai ca in Timisoara, cata vrem sunt eu Primar, N-O SA VINA NICIUN POLUATOR! Stiti ce produce acel investitor, stimati timisoreni si stimati craioveni? ETANOL si alte substante chimice! Vreti asa ceva?! Ei bine, EU NU VREAU, eu, ca Primar al unui oras cu somajul sub 1%, orasul cel mai dinamic si cu cele mai mari investitii din Romania, cu investitii NUMAI SI NUMAI NEPOLUANTE, polul IT&C, Automotive si altor industrii High Tech in Romania, orasul cu cea mai buna calitate a vietii din Romania si in top 20 in Europa, NU VREAU!”, a fost reactia nervoasa a primarul Nicolae Robu pe Facebook.
El a continuat amintind ca Timisoara a reusit sa castige titlul de Capitala Culturala Europeana in 2021 si chiar a acuzat-o, voalat, pe Olguta Vasilescu de incompetenta, scrie tion.ro.
„Eu apreciez orasul Craiova si chiar mi-a parut rau ca nu s-a calificat in competitia pentru Capitala Europeana a Culturii nici macar in runda a doua, fiind unul dintre codase si asta dupa ce a cheltuit sume uriase, incomparabil mai mari decat cele cheltuite de noi. Evident, asta nu din cauza orasului, ci din cauza incompetentei celor ce il conduc!”, a concluzionat Robu.

timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005318 (s)