News Flash:

Primarul Robu, pus la zid de timisoreni pe retelele de socializare! "Se comporta ca un dictator!"

23 Iulie 2015
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu1
Revolta pe retelele de socializare si in mediul virtual in general impotriva primarului Timisoarei, Nicolae Robu, acuzat ca are un comportament dictatorial: ca blocheaza accesul pe pagina sa de Facebook, unde a mutat dezbaterile despre administrarea orasului, si ca sterge anumite comentarii care il deranjeaza. Robu a prezentat o formula de selectie a interlocutorilor, afirmand ca nu discuta cu cei lipsiti de bun-simt si limitati intelectual. Timisoreanul Corneliu Vaida, blocat si el de primar, i-a adresat acestuia o scrisoare deschisa…
Corneliu N. Vaida a fost implicat in diverse actiuni civice in ultimii ani, cum ar fi campania pentru salvarea Casei Muhle, si, dupa ce a criticat initiativele primarului Nicolae Robu, a ajuns sa fie si el ”blocat” pe pagina sa de Facebook. La fel s-au plans ca au patit si altii, ori ca le-au disparut comentariile…
Vaida a decis sa ii transmita ce are de spus printr-o scrisoare deschisa – „Scrisoare deschisa adresata lui Nicolae Robu, inca primarul Timisoarei”,
„Domnule Primar, cu toate ca, de cateva luni, ca urmare a postarilor mele critice la adresa actiunilor dvs., m-ati blocat pe pagina oficiala, va scriu aici, fiindca stiu ca mai devreme sau mai tarziu veti citi aceste randuri (…) Marturisesc ca acum 3 ani nu v-am votat, chiar daca sunt filo-liberal convins, si decizia mea de abtinere electorala a avut la baza atat (in)activitatea dvs. din Senatul Romaniei, cat si campania electorala in care dvs. ati fost absent (chiar si cand erati cu cordul sanatos!), iar toata treaba v-a facut-o staff-ul electoral platit cu generozitate de stiti dvs. (si eu!) cine! Ma uit si azi la textul promisiunilor electorale de pe pliantul dumneavoastra de campanie. Nu pot decat sa ma felicit ca mi-am anulat votul pt. primar! Bilantul promisiunilor dvs. e trist…”, isi incepe Vaida scrisoarea.
Timisoreanul ”atinge” si cateva subiecte prin care s-a facut remarcat primarul Nicolae Robu in primii 3 ani de mandat, scrie tion.ro.
„Crizele de nervi manifestate in plenul CLT si pe Facebook arata cu claritate ce fel de om sunteti. Cameleonismul manifestat in rocadele politice la care sunteti partas, narcisismul maladiv si vadit, frustrarile care va fac sa va ascundeti cu “gel estompator” parul carunt, hilofobia care v-a determinat sa modificati proiecte de amenajare a domeniilor publice – taind sute de copaci seculari, promovarea kitschului – si aici ma refer la insistenta cu care doriti sa transformati Bega si malurile din zona centrala intr-un soi de … “Luna Park”, va descalifica pe zi ce trece! La toate astea se pot adauga si proiecte fantasmagorice ca “metroul” (…) Va mai suportam capriciile un an (…)”, mai scrie Corneliu N. Vaida, care ii reaminteste lui Robu si care au fost promisiunile sale de campanie ce nu s-au materializat, de la soseaua de centura la poduri si pasaje, bazine de inot ori parcari de mari dimensiuni, promise toate cu sprijinul defunctului Guvern USL.
Formula lui Robu
Primarul a mai avut dispute pe Facebook cu un cetatean in aceste zile, Silviu Ilievici, caruia i-a explicat… formula sa de selectie a interlocutorilor.
„Sunt extrem de tolerant cu orice opinie, cu conditia sa fie exprimata decent si respectuos (…) Formula pe care i-am scris-o eu (…) in traducere libera inseamna – sunt convins ca nu a avut capacitatea sa o inteleaga: ca sa discuti cu mine trebuie fie sa ai bun-simt, si atunci nu mai conteaza nivelul de studii, de pregatire, ce esti, daca ai bun-simt, fie daca esti inteligent stau de vorba cu tine chiar daca esti nesimtit, asta i-am spus. In cazul persoanei in cauza, omul este si lipsit de inteligenta si nesimtit. Si, drept urmare, i-am spus ca nu avem ce sa mai discutam, nu imi mai polua pagina cu tot felul de mesaje (…) In cazul unora trebuie sa te protejezi, ca nu accept sa ma agaseze toata ziua. I-am dat o formula care era grad de inteligenta plus nivel de bun-simt, mai mare sau egal cu K, conditie de a-mi fi interlocutor. Ce mare lucru e asta? Si a fost un mesaj privat, atentie, el l-a facut public”, a afirmat Robu.

revolta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005235 (s)