News Flash:

Primarul Robu confirma ca timisorenii isi pot lua gandul de la Centura de Sud

1 Februarie 2016
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
Centura de Sud a Timisoarei 2
Primarul Robu a recunoscut ca, in urma intalnirii sale cu premierul, aflat vineri la Timisoara, Dacian Ciolos nu a facut nicio promisiune ferma in privinta realizarii acestei centuri. Totusi, Robu ameninta din nou ca, in cazul in care acest proiect nu va intra in finantare in acest an, va organiza proteste in strada.
Premierul Dacian Ciolos s-a aflat, vineri, la Timisoara pentru a participa la decernarea titlului de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii de Vest fostului presedinte al Comisiei Europene Jose Manuel Barroso.
Dupa eveniment, premierul a anuntat ca va purta discutii cu primarul Timisoarei pe tema finantarii centurii de sud, dar ca guvernul sau a preluat deja un masterplan cu anumite prioritati, care nu pot fi schimbate.
„Nu se poate vorbi de o schimbare foarte mare sau de o suplimentare, si pentru ca exista reducerea veniturilor ca urmare a relaxarii fiscale si a cresterii salariilor. Nu am putut discuta subiectul reprioritizarii. Am considerat ca e mai intelept sa trecem la treaba si sa aplicam prioritatile deja stabilite”, declara Ciolos inainte de intalnirea cu Nicolae Robu, scrie tion.ro.
Iata ca discutiile dintre cei doi nu au schimbat prea mult stadiul proiectului centurii de sud. Asta desi edilul Timisoarei i-a prezentat premierului si un filmulet realizat pe bulevardul Liviu Rebreanu pentru a-i demonstra necesitatea unui asemenea proiect.
„I-am explicat d-lui Prim Ministru, cu argumente pe care nu a putut si n-ar fi avut cum -si, ca un act de normalitate, nici macar nu a incercat- sa le combata, cat de stringenta este pentru Timisoara necesitatea de a avea o centura auto. I-am prezentat si un filmulet de cateva secunde, ultra relevant, realizat pe Bd. Liviu Rebreanu”, scrie Nicole Robu pe pagina sa de Facebook.

primarul robu dacian ciolos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005051 (s)