News Flash:

Primarul Resitei interzice cazarea muncitorilor in internatele scolare

11 Septembrie 2016
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioan Popa resita
Primarul din Resita, Ioan Popa, doreste sa interzica, din acest an, cazarea muncitorilor de la diferite companii private in internatele scolare de pe teritoriul municipiului. 
'Muncitorii cazati acolo vin din domeniul constructiilor, sunt oameni din alte localitati, cu un grad scazut de educatie, care nu au ce cauta in preajma elevilor. Eu, de exemplu, nu mi-as lasa fiica, de 16 ani, in camine in care stau 30 de sapatori din diferite localitati, care dupa program stau si beau bere la doi litri. Trebuie sa terminam cu aceste lucruri. Nu au ce sa caute adulti in camine. Nu vom mai accepta in aceste camine decat elevi. Exceptie vor face doar tinerii care vin la noi in oras la competitii sportive ori culturale. In niciun caz nu vom mai accepta companii private care sa-si cazeze angajatii in aceste institutii', a declarat joi, pentru AGERPRES, primarul municipiului Resita, Ioan Popa. 
Companiile private isi pot caza angajatii in apartamente pe care le inchiriaza, mai spune primarul Resitei. 
In perioada urmatoare, reprezentantii Primariei Resita spun ca vor face o radiografie a tuturor internatelor scolare din oras. Potrivit primarului Ioan Popa, in perioada urmatoare va fi urmarit stadiul lucrarilor de reparatii, astfel incat toate locatiile sa fie pregatite pentru elevii care vin sa studieze la Resita. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004753 (s)