News Flash:

Primarul Nicolae Robu reactioneaza la actiunea TSD care a ‘plantat’ afise in zonele intesate de gunoaie din Timisoara

6 Decembrie 2018
1648 Vizualizari | 1 Comentarii

Dupa ce noaptea trecuta o multime de afise pe care statea scris Atentie! Robu e primar in zonele pline de gunoaie din oras, intr-o actiune a TSD la Timisoara de a trage un semnal de alarma, primarul Nicolae Robu reactioneaza.

Acesta reafirma faptul ca ridicarea rampelor clandestine din oras nu cade in sarcina Primariei Timisoara, ci in cea a ADID-ului (Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Deseuri Timis) care trebuie sa ceara Retim-ului sa le adune.

„INSTITUȚIA STATULUI PSD-IZATĂ, NUMITĂ GARDA DE MEDIU, NU VEDE CE VEDEM NOI TOȚI, STIMAȚI TIMIȘORENI! NU A FĂCUT NICI MĂCAR O ATENȚIONARE ORGANIZAȚIEI RESPONSABILE DE MIZERIA PE CARE O VEDEM ÎN ORAȘ, ADID, CUM NU FACE NICI CELOR CE NE POLUEAZĂ ORAȘUL CU NERUȘINARE! DIMPOTRIVĂ, ÎNCEARCĂ SĂ ÎNVINOVĂȚEASCĂ PRIMĂRIA!

După ce ridicarea gunoiului menajer s-a luat din jurisdicția Primăriei și s-a dat la Asociația Județeană ADID, cu nerușinarea-i specifică, PSD, care are controlul total asupra acestei asociații ADID, duce o campanie de intoxicare informațională deșănțată la maxim, pt a direcționa nemulțumirile legitime ale dv, stimați timișoreni, către Primărie! Tot ce înseamnă gunoi menajer -altfel spus: gunoi din pubele, containere, rampe clandestine, rampe sezoniere de primăvară și toamnă- NU MAI ARE LEGĂTURĂ CU PRIMĂRIA!

Primăria este responsabilă doar de ridicarea gunoiului din coșurile de pe domeniul public -trotuare, piețe, stații STPT, parcuri- și de măturatul și spălatul străzilor! Suntem conștienți că și la acest capitol mai e mult până să ne putem declara mulțumiți, dar nu e drept să ni se punăîn cârcă ceea ce nu e al nostru!„, a reactionat Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.


afise atentie robu primar gunoaie tsd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Nikolae Roby  | #47645
AM MAI IMPUSCAT UN DIKTATOR DEMENT DIN ZONA OLT-TELEORMAN ACU 29 DE ANI. TOT tesedeul VEDE CA URMEAZA AL DOILEA !
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005642 (s)