News Flash:

Primarul Nicolae Robu, despre transportul in comun din Timisoara: "Anul 2018 va fi anul unei cresteri substantiale a calitatii serviciilor de transport public din Timisoara"

22 Iulie 2018
895 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai armonia

Cu patru tramvaie, un troleibuz si un autobuz in plus pe trasee, primarul Nicolae Robu afirma deja ca transportul in comun din Timisoara se indreapta spre o directie buna. Din toamna, dupa incheierea perioadei de concedii, edilul-sef al Timisoarei sustine ca toti calatorii vor vedea o imbunatatire semnificativa a timpilor de asteptare din statii.
Schimbarea conducerii STPT cu una aleasa de el il face optimist pe primarul Nicolae Robu. Chiar daca soferii si vatmanii au inca salarii restante, datoriile pentru unii dintre ei ajungand si la 4.000 de lei, edilul-sef decreteaza ca deja se vede o imbunatatire semnificativa in domeniul transportului in comun din Timisoara.

„Noua conducere se implica, se zbate sa faca lucrurile bine. Desigur ca nu se pot obtine rezultate spectaculoase peste noapte, mai ales intr-o conjunctura nefavorabila. Dar deja sunt suplimentari de mijloace de transport in comun pe cateva linii. La tramvaie sunt suplimentari semnificative, in rest mai timide pentru ca nu s-a putut. In iunie, o buna parte dintre vatmani si soferi sunt in concediu. De aceea, chiar daca s-au facut eforturi de aducere in stare de functionare a mijloacelor auto, nu sunt suficienti vatmani si soferi pentru a se realiza o suplimentare mai mare pe trasee. Anul 2018 va fi anul unei creșteri substanțiale a calității serviciilor de transport public din Timișoara”, a declarat Robu.

La conferinta de presa de vineri, Robu a adus in sprijinul argumentelor lui si cateva cifre. Astfel, comparativ cu luna mai, in iulie au circulat cu patru tramvaie in plus pe traseele din Timisoara, un total de 32 de garnituri. De asemenea, si tramvaiele Armonia au fost scoase pe trasee: 15 acum, spre deosebire de noua in trecut. Robu a explicat ca unele tramvaie Armonia se afla in depou pentru repararea „micilor defectiuni”, dar vechea conducere mergea si pe conceptul de a tine garnituri de rezerva. In privinta troleibuzelor, pe linia 16 a mai fost adaugat unul, iar la autobuze, pe linia 33, de la doua s-a trecut la trei in total, scrie tion.ro.

 


tramvaie troleibuz autobuz stpt robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005916 (s)