News Flash:

Primarul Nicolae Robu considera ca Dreapta politica trebuie sa se coaguleze

9 Octombrie 2016
979 Vizualizari | 0 Comentarii
robu
Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, consideră necesară coagularea unei "Drepte" politice, în condiţiile în care "pe frontul de stânga jubilează PSD". 
"Cred că este nevoie de o coagulare a Dreptei. Până acum s-a produs unificarea dintre PNL istoric şi PDL şi cred că este foarte bine că a avut loc această fuziune. (...). Mi-e tot mai greu să înţeleg această situaţie în care vedem că pe frontul de stânga jubilează PSD, iar pe frontul de dreapta se confruntă nişte fraieri ai mai multor partide. (...). Există o luptă oarbă între câteva partide. Desigur, PNL este cel mai important, dar nu pot fi ignorate nici celelalte partide mai mici care se străduie să obţină voturi de la PNL", a afirmat, vineri, Nicolae Robu, într-o conferinţă de presă. 
El a explicat că aceste partide mici mai degrabă rezonează cu un electorat care a fost şi până acum de dreapta decât cu electoratul care s-a aşezat cu simpatiile pe culoarul de stânga. 
În opinia lui Nicolae Robu, cetăţenii se ataşează de o forţă politică sau de alta dincolo de o ideologie politică, ţinând seama mai ales de anumite persoane. 
În condiţiile extinderii unificării Dreptei politice dincolo de ceea ce este acum doar PNL, liderul liberalilor timişeni crede că, totuşi, poate fi atras electorat care "până acum a votat cu PSD spre partidele de dreapta oricare ar fi ele". 
"Invitaţia mea spre celelalte partide de dreapta este să îşi controleze puţin conduita cu gândul la un viitor care în mod normal ar trebui să ne fie comun. Nu cred că se simt confortabil oamenii de dreapta să fie aliaţi la nesfârşit cu PSD. A trecut prin aceasta şi PNL şi colegii din PDL şi nu funcţionează astfel de alianţe considerate, de altfel, "împotriva naturii". Nu va merge la nesfârşit nici alianţele create în în plan local de PMP, PSD şi ALDE", a precizat Robu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004699 (s)