News Flash:

Primarul Gheorghe Nichita afla astazi daca va ajunge dupa gratii

8 Mai 2015
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
• Pana diseara, primarul Gheorghe Nichita va afla daca merge la puscarie sau nu • Procurorii de la DNA i-au pregatit o surpriza de toata frumusetea • Ieri a facut o miscare interesanta in speranta ca va primi clementa din partea judecatorilor • Daca ajunge in puscarie, Gheorghe Nichita ar putea sa-si piarda calitatea de primar al Iasului

Astazi la ora 09:00 se va judeca contestatia formulata de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) impotriva deciziei prin care primarul Gheorghe Nichita a fost lasat in libertate. Procurorii spera sa obtina un mandat de arestare pentru o perioada de 30 de zile pe numele primarului iesean pentru acuzatiile de instigare la folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii care nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii; instigare la abuz in serviciuinstigare la infractiunea de acces ilegal la un sistem informatic si instigare la infractiunea de operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice

Alaturi de Gheorghe Nichita vor ajunge in fata judecatorilor si ceilalti doi acuzati pentru care s-a cerut arestarea: Mihai Liviu Hliboceanudirectorul Politiei Locale, si Stefan Avirvarei, sef serviciu in cadrul acestei institutii. Ultimii doi sunt acuzati ca l-au ajutat pe primar sa-si urmareasca amanta. Toti cei trei au plecat catre Bucuresti inca de aseara si traiesc evenimentul la intensitate maxima. Este cu siguranta cea mai grea zi din viata lor. Pana diseara, toti trei pot ajunge in spatele gratiilor. Cel mai probabil, procurorii au pregatit o surpriza si au acoperit viciile descoperite in prima faza de judecatorii de la Tribunalul Bucuresti. In cazul in care va fi arestat preventiv, Gheorghe Nichita ar putea sa-si piarda si mandatul de primar. Ieri, acesta a renuntat si la toate functiile politice in speranta ca instanta de judecata va fi mai indulgenta cu un simplu primar, fara functii politice. 

Amanta: "A trimis un borfas in fata blocului sa ma ameninte cu moartea"

Din momentul efectuarii perchezitiilor si pana in prezent, cazul a luat o intorsatura cu totul neasteptata. Nichita a devenit un personaj extrem de mediatizat, iar numele amantei sale este cunoscut de toata lumea. Relatia de dragoste dintre primarul Gheorghe Nichita si Adina Samson, cea pe care el a pus-o sefa la Serviciul de Management al Calitatii, a fost una destul de tumultuoasa. Gurile rele sustin ca tanara de 30 de ani l-ar fi determinat pe acesta sa divorteze de Florentina Nichita, o doamna respectabila, profesoara la un liceu din Iasi. Dupa ce a bagat divort, Nichita s-a mutat de la vila lui din Copou si si-a lasat nevasta acolo. Numai ca pasiunea pentru Adina s-a transformat intr-o adevarata obsesie. Astfel, primarul a angajat detectivi particulari care sa o urmareasca pe Adina si i-a determinat pe sefii de la Politia Locala sa afle tot ce face aceasta. In luna octombrie 2014, primarul a si batut-o pe amanta lui. Aceasta a depus o plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi pentru amenintare si hartuire. "Cand m-a lovit, mi-a dat doua palme si am hotarat sa plec in acel moment. Am plecat in zilele urmatoare, nu am chemat politia pentru ca m-am simtit foarte rusinata. Sunt inregistrari cu persoane care confirma cele spuse", a declarat Adina Samson.

"Timp de doua luni de zile, pana in octombrie, acesta m-a urmarit, m-a hartuit, m-a amenintat. Intr-o seara, cand ma intorceam acasa cu sora mea, a trimis un borfas in fata blocului sa ma ameninte cu moartea. Individul mi-a spus ca nu imi va fi bine. A fost trimis de primar. De ziua lui, de Sfantul Gheorghe, a amenintat ca ma distruge si ca acesta va fi singurul sau scop in viata. Nu a divortat pentru mine. Pentru viata mea nu ma tem, pentru familie da", a completat amanta primarului. Nichita incerca sa detina controlul total asupra vietii private a iubitei sale. Cele mai fierbinti detalii din dosar vizeaza in mod direct supravegherea Adinei Samson. La un moment dat, primarul avea banuieli ca aceasta se intalneste pe ascuns cu un tanar. Prin micul lui serviciu de spionaj, Nichita a descoperit ca iubita lui s-a intalnit cu mai multi barbati. Ieri dupa-amiaza, avocatul Marius Sebastian Striblea, avocatul primarului, a refuzat sa ofere vreun comentariu cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample astazi la Curtea de Apel Bucuresti.

dna gheorghe nichita stefan avirvarei amanta primar adina samson
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005714 (s)