News Flash:

Primarul din Tulcea, RETINUT!

29 Mai 2015
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
Constantin Hogea
Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, a fost retinut, joi seara, in urma perchezitiilor facute la sediul primariei, la locuinta sa si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise anul trecut, edilul fiind scos cu catuse la maini din sediul DNA Galati.
Primarul Hogea a fost audiat timp de aproximativ sapte ore de catre procurorii anticoruptie, care ulterior au emis o ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele edilului.
El a fost scos cu catuse la maini din sediul DNA Galasi si a fost urcat intr-o masina, urmand sa fie dus in arestul Politiei Judetene Galati.
La ora transmiterii acestei stiri, sotia primarului si angajata primariei sunt in continuare audiate de procurori.
Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, si sotia acestuia au fost dusi, joi dupa-amiaza, la sediul DNA Galati, pentru audieri. Anterior, la audieri a fost adusa si o angajata a primariei.
Intrebat de jurnalisti despre presupusele fapte de coruptie de care este acuzat, primarul Constantin Hogea a raspuns: "Sunteti draguti".
Procurorii DNA au facut perchezitii, joi dimineata, la sediul Primariei Tulcea, la locuinta primarului Constantin Hogea si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise anul trecut.

dna galati primarul hogea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005000 (s)