News Flash:

Primarul din Predeal, condamnat la inchisoare cu suspendare

28 Aprilie 2016
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Primarul orasului PredealLiviu Cocos, a fost condamnat ieri de o instanta a Judecatoriei Brasov, la un an de inchisoare cu suspendarepentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Sentinta nu este definitiva si poate fi contestata la instanta superioara.
"Interzice inculpatului, ca pedeapsa accesorie, exercitarea dreptului de a fi ales in autoritatile publice sau in functiile elective publice precum si exercitarea dreptului de a ocupa o functie implicand exercitiul autoritatii de stat. Suspenda conditionat executarea pedepsei pe o durata de trei ani reprezentand termen de incercare", a declarat purtatorul de cuvant al Judecatoriei Brasov, judecatoarea Anda Sanpetru. Sentinta in acest proces, care a inceput in ianuarie 2014, nu este definitiva. 

Aceeasi pedeapsa au primit alti noua consilieri locali din Predeal din perioada 2008-2012. Potrivit spuselor primarului Liviu Cocos, sentinta Judecatoriei Brasov se refera la perioada 2008-2012 cand a fost consilier local la Predeal.  Intrebat daca va mai candida pentru un nou mandat la functia de primar al Predealului, Liviu Cocos a precizat ca si-a depus dosarul pentru o noua candidatura saptamana trecuta si nu il va retrage.

predeal liviu cocos condamnat judecatoriei brasov inchisoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006967 (s)