News Flash:

Primarul din Parta, Mihail Petricas, prins beat la volan

15 Martie 2019
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
primar

Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului pentru Mihail Petricas, primarul comunei timisene Parta. El este cercetat penal, dupa ce a fost prins conducand sub influenta alcoolului, in noaptea de joi spre vineri.

Mihail Petricas, primar in Parta din partea PSD, a fost oprit de un echipaj al Sectiei 4 Politie Rurala Peciu Nou, in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 00.10. Se afla la volanul unui autoturism, in momentul in care a fost tras pe dreapta pentru control. I-au fost cerute documentele si a fost intrebat daca a consumat bauturi alcoolice. Le-a raspuns politistilor ca ar fi baut o bere. Primarul, in varsta de 59 de ani, a fost pus sa sufle in etilotest, iar rezultatul aparatului a fost de 0,72 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat.

In timp ce discuta cu politistii, oamenii legii au observat ca primarul era ud pe pantaloni, cel mai probabil dupa ce a facut pe el. Barbatul s-a ales acum cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Pana la ora publicarii acestul material, Mihail Petricas nu a putut fi contactat pentru a emite un punct de vedere legat de cele intamplate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006036 (s)