News Flash:

Primarul din Miercurea Ciuc, RETINUT de DNA!

30 Aprilie 2015
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
Raduly Robert Kalman
Primarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, si viceprimarul Szoke Domokos au fost retinuti de procurorii DNA, in dosarul in care sunt suspectati de fapte de coruptie, unele comise in legatura cu concesionarea locurilor de parcare din municipiu.
Surse judiciare au declarat joi, pentru MEDFIAFAX, ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) i-au retinut pentru 24 de ore pe primarul Raduly Robert Kalman si viceprimarul Szoke Domokos, dupa ce acestia au fost audiati mai multe ore, in noaptea de miercuri spre joi.
Raduly Robert Kalman si Szoke Domokos urmeasa sa fie dusi joi la instanta cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.
Anchetatorii i-au dus miercuri pe Raduly Robert Kalman si Szoke Domokos la audieri, la DNA Structura Centrala, dupa ce au facut perchezitii la locuintele acestora si la sediul Primariei Miercurea Ciuc.
Primarul Raduly Robert Kalman spunea, inainte sa plece cu anchetatorii, ca este cercetat pentru conflict de interese, abuz in serviciu si instigare la abuz in serviciu.
Intrebat daca in acest caz este vorba despre o razbunare politica, primarul a raspuns afirmativ: "Da, sigur, datorita faptului ca sunt luat impreuna cu viceprimarul consider ca este o razbunare politica".
Procurorii anticoruptie au facut miercuri perchezitii si la sediile unor firme, precum si la domiciliul lui Eross Zoltan, administratorul firmei City Parking, cu care Primaria Miercurea Ciuc are contract pentru a taxa locurile de parcare si pentru a bloca rotile autoturismelor parcare neregulamentar. Consiliul Local Miercurea Ciuc a atribuit, in 2010, prin hotarare, societatii City Parking serviciul de exploatare a parcarilor si zonelor de stationare pe domeniul public din oras.
Potrivit DNA, in acest dosar se fac cercetari pentru infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2007 - 2015.
Surse judiciare au declarat ca in acest dosar sunt vizati de fapte de coruptie atat primarul Raduly Robert Kalman si Szoke Domokos, cat si viceprimarul Antal Attila.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005907 (s)