News Flash:

Primarul Constantei, aflat in avionul Tarom intors din drum: Reactia a fost exemplara

26 Aprilie 2018
985 Vizualizari | 0 Comentarii
tarom2

O cursa Tarom Bucuresti – Barcelona, care a decolat joi de pe Aeroportul Henri Coanda la ora 08.49, s-a intors din drum dupa aproximativ o ora de zbor, din cauza unei fisuri aparute la unul dintre geamurile avionului, anunta compania aeriana.
"Cursa TAROM ROT 421 Bucuresti – Barcelona, de astãzi, 26 Aprilie 2018, operata cu o aeronava de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul International Henri Coanda la ora locala 08:49, s-a intors din drum dupa aproximativ o ora de zbor, din cauza unei usoare fisuri aparute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri", se arata intr-un comunicat de presa al Tarom, remis joi MEDIAFAX.

Reprezentantii companiei aeriene transmit ca decizia comandantului respecta procedura prevazuta in manualul de zbor al aeronavei si ca siguranta pasagerilor nu a fost pusa in pericol nicio clipa.

Aeronava a aterizat in siguranta pe Aeroportul International Henri Coanda, pasagerii au fost debarcati, primesc asistentã la sol si vor decola in scurt timp catre destinatia initiala.

Primarul Constantei, aflat in avionul intors din drum: Reactia a fost exemplara

Primarul Constantei, Decebal Fagadau, aflat in avionul intors din drum dupa aproximativ o ora de zbor, din cauza unei fisuri aparute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri, spune ca reactia angajatilor companiei a fost exemplara. ”Toata lumea a inteles situatia”, a afirmat edilul.

Edilul constantean, care se afla in avion impreuna cu familia, a povestit ca, la un moment dat, s-a auzit un zgomot neobisnuit, iar apoi fisura a fost observata de unul dintre pasageri, o femeie, aflata chiar in apropierea sa. Ea a anuntat imediat echipajul, reactia acestuia fiind ”exemplara”.

”Am fost aproape de locul in care doamna a remarcat imediat ca a aparut o fisura. A anuntat de indata personalul insotitor, iar reactia a fost admirabila, exemplara. Au comunicat foarte bine, personalul de bord cu comanda aeronavei, comandantul a luat apoi decizia de a intoarce nava catre aeroport, iar comunicarea intregului personal a fost exceptionala”, a spus Fagadau.

El a mai povestit ca ceilalti pasageri din aeronava cu probleme au fost linistiti si calmi si s-a declarat multumit de intreaga prestatie a reprezentantilor companiei TAROM, inclusiv dupa ce avionul a aterizat, iar oamenii au fost condusi inapoi in aeroport.

”Nota 10 pentru reactia Tarom, intr-un incident destul de neobisnuit, dar fermitatea repetarii procedurii este admirabila. Toata lumea a inteles ca s-a luat cea mai buna decizie pentru siguranta pasagerilor”, a declarat primarul Constantei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004751 (s)