News Flash:

Primarul-cantaret al Timisoarei loveste din nou! Nicolae Robu a compus o noua piesa, inspirat de plajele din Sardinia. Asculta HIT-ul

13 August 2015
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
Primarul municipiului Timisoara, liberalul Nicolae Robu, a compus si in concediul de anul acesta, petrecut in Sardinia, o melodie, intitulata "Suntem ca norii", pe care a lansat-o pe YouTube si pe o retea de socializare, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Primarul Nicolae Robu si-a incheiat, miercuri, sejurul in Sardinia, el postand pe Facebook o noua melodie compusa de el in timpul vacantei.
Melodia se intituleaza "Suntem ca Norii", iar versurile apartin scriitorului Percy Bysshe Shelley, fiind vorba de poemul "E vesnica pe lume doar uitarea".
"Gata sejurul de 9 zile in Sardinia! A fost minunat, m-am simtit foarte, foarte bine! Si, daca tot am avut mare succes anul trecut, postand, chiar inainte de plecarea la aeroport, pe Facebook, una din compozitiile mele muzicale - e vorba de piesa «Ca marea», ajunsa, fara publicitate, la peste 14.000 de vizualizari, am decis sa repet gestul. Asadar, va ofer piesa «Suntem ca norii», pe superbele versuri intitulate «E vesnica pe lume doar schimbarea», apartinand lui P.B. Shelley (partea vocala e compusa si ea, dar trebuie trasa in studio, ca si in cazul piesei «Ca marea»). Daca va place, dati like. Daca nu va place, postati textul «O prostie marca Robu si asta, ca pasajul Michelangelo, Biblioteca UPT si ca toate celelalte realizari»", a scris Nicolae Robu pe Facebook.
Alaturi de acest comentariu, edilul a postat si versurile piesei muzicale.
Melodia a fost postata de primar si pe YouTube.
Anul trecut, in timpul concediului petrecut in Ibiza, Nicolae Robu a postat pe Facebook melodia "Ca marea", compusa de el si, ulterior, a anuntat ca intentioneaza sa scoata un album cu piesele sale, dupa ce le va inregistra intr-un studio profesionist.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008070 (s)