News Flash:

Primarul Andrei Chiliman, vizat de DNA in dosarul cumnatului premierului

18 Iunie 2015
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
andrei chiliman
Primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, este vizat de o ancheta a DNA, procurorii anticoruptie facand perchezitii, joi, la sediul primariei, surse judiciare afirmand ca primarul ar fi suspectat de trafic de influenta in dosarul in care este cercetat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.
La transmiterii acestei stiri, la sediul DNA Ploiesti sunt asteptati primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, si alte trei persoane.
De asemenea, au loc perchezitii la sediul Primariei Sectorului 1, precum si la locuinta primarului si la locuintele celorlati trei suspecti in acest dosar.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, este suspectat de trafic de influenta si de alte fapte de coruptie in acelasi dosar in care este cercetat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta,.
Numele comun din acest dosar, care face legatura intre cazul privind canalizarea de la Comarnic si activitatea Primariei Sectorului 1, este al omului de afaceri Gheorghe Boeru, audiat si retinut saptamana trecuta de DNA, alaturi de fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova Adrian Semcu.
Conform surselor citate, firma controlata de Boeru, Romair Consulting, ar fi avut contracte si cu Primaria Sectorului 1 pentru consultanta in activitati precum lucrari de asfaltare si anvelopari de blocuri. Angajati ai Primariei, inclusiv primarul, ar fi cerut 10% din valoarea acestor contracte.
Potrivit surselor judiciare, in acest dosar sunt suspectate, alaturi de primarul Chiliman, trei persoane cu putere de decizie in Primaria Sectorului 1. Mediafax.ro

victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007165 (s)