News Flash:

Primaria Timisoara face angajari. Vezi ce posturi sunt scoase la concurs

21 Aprilie 2016
1265 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria timis1
Potrivit anuntului publicat pe site-ul primariei, primaria angajeaza 17 oameni. Este mare nevoie de un sef de birou pentru Biroul Administrativ, care trebuie sa aiba studii superioare absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, dar si o experienta de minimum doi ani, cunostinte de operare calculator la nivel mediu, in Microsoft Office.
Cei mai multi oameni sunt necesari la Serviciul Asistenta Medicala Scolara, unde se da concurs pentru un post de inspector de specialitate, care trebuie sa aiba studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma, dar si sa stie sa lucreze in Microsoft Office, la nivel mediu, precum si o vechime in specialitatea studiilor de minimum sapte ani. La acelasi serviciu este nevoie de zece asistenti medicali, care sa aiba studii medii absolvite cu diploma pe specializare, dar si cunostinte de operare calculator, la nivel mediu, in Microsoft Office. Viitorii asistenti medicale nu au nevoie de experienta de munca pentru angajare, scrie tion.ro.
Pentru Biroul Relatii Locale, Nationale si Internationale este nevoie de doi inspectori de specialitate. Candidatii trebuie sa stie limba engleza la nivel avansat, sa lucreze in Word si Excel la nivel mediu si sa aiba studii universitare de licenta absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta – specializare informatica/ relatii internationale si studii europene. Candidatii trebuie sa aiba experienta in munca de minimum un an.
Se fac angajari si la Compartimentul Monitorizare Trafic, unde este nevoie de doi inspectori de specialitate, cu o experienta de minimum un an. Ei trebuie sa aiba studii superioare de licenta absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, in stiinte ingineresti, precum si sa stie sa lucreze, la nivel mediu, in Word si Excel.
Se cauta un inspector de specialitate si pentru Compartimentul Gradina Zoologica, care are nevoie de o experienta de minimum un an, dar si de cunostinte de operare pe calculator, in Microsoft Office, la nivel mediu. Viitorul inspector din cadrul acestui compartiment are nevoie de studii superioare tehnice de lunga durata, absolvite cu diploma – stiinte ingineresti, dar si de certificat de diriginte de santier.
Candidatii trebuie sa indeplineasca anumite conditii daca vor sa lucreze in primarie. Ei trebuie sa-si depuna dosarele pentru concurs pana in 3 mai, la secretariatul comisiei de concurs, la Serviciul Resurse Umane de la camera 8. Concursul propriu-zis consta in trei probe: selectia dosarelor, proba scrisa – in 11 mai, la ora 10, la primarie, precum si interviul – in 16 mai, la ora 14, la sediul institutiei de pe C.D. Loga. Se poate depune contestatie in 24 de ore de la afisarea rezultatelor. Atentie, criteriile de evaluare a activitatii profesionale sunt rezultatele obtinute la concurs, asumarea responsabilitatii, adaptarea la complexitatea muncii, initiativa si creativitatea, precum si capacitatea relationala.

biroul administrativ microsoft office
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006187 (s)