News Flash:

Primaria Oradea va reabilita cele cinci pasaje subterane pietonale din municipiu

23 August 2016
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria oradea
Primaria Oradea a anuntat luni ca va reabilita, intr-o prima etapa, doua pasaje subterane importante din oras care se afla intr-o avansata stare de degradare si necesita reparatii. 
Municipalitatea a informat, printr-un comunicat de presa, ca va preda in cursul zilei de luni amplasamentele pentru inceperea lucrarilor de reparatii, in prima etapa la pasajul pietonal de la Magazinul Crisul, iar apoi la cel de la Gara Oradea. Dupa incheierea lucrarilor la aceste doua pasaje, urmeaza sa fie reabilitate pasajul de pe b-dul Magheru si cele doua de pe b-dul Dacia. 
La pasajul de la Magazinul Crisul se vor executa lucrari de refacere a pavajului, de placare a peretilor, reparatii la scari, zugraveli, inlocuirea placilor sparte sau deteriorate de la copertina, igienizare si deratizare. 
La pasajul de la Gara Oradea se vor efectua reparatii la scari si tencuiala, zugraveli, inlocuirea placilor deteriorate din copertina si lucrari de igienizare, dar si alte lucrari necesare ce vor fi constatate pe parcurs.
Lucrarile vor dura aproximativ doua luni. In ceea ce priveste pasajul de la Magazinul Crisul, aici se incearca finalizarea lucrarilor pana la terminarea reamenajarii piatetei din fata acestui magazin, respectiv 30 septembrie. Reabilitarile sunt executate cu fonduri din bugetul local, a caror valoare se va cunoaste la incheierea acestora. 
'La finalul reabilitarii vom sti exact valoarea lucrarilor, deoarece acestea sunt executate in baza acordului cadru de reparatii, amenajari si intretinere drumuri, aflat in derulare cu firma Drumuri Orasenesti. Pe parcursul lucrarilor, daca se vor constata si alte lucrari necesare sa fie efectuate, acestea se vor realiza. De aceea spunem ca abia la finalul perioadei de lucru, estimam la circa doua luni, vom putea fi sti exact valoarea lucrarilor executate', a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Primariei Oradea, Anca Sas. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006447 (s)