News Flash:

Prima reactie a sotiei lui Bebe Cotimanis, dupa ce actorul a fost prins cu amanta!

10 Februarie 2018
1480 Vizualizari | 0 Comentarii
bebe

Prima reactie a sotiei lui Bebe Cotimanis, dupa ce actorul a fost prins cu amanta!


Sotia lui Bebe Cotimanis, Florina Marcuta, a fost abordata cu privire la subiectul momentului: infidelitatea sotului ei. Actorul a fost vazut zilele trecute in compania colegei lui de scena, Iulia Dragomir. Cei doi erau in tandreturi in fata unei manastiri, iar apropiatii lui Cotimanis spun ca intre ei ar fi o adevarata poveste de dragoste.

Abordata in strada de jurnalisti, Florina Marcuta a parut foarte relaxata. Femeia a marturisit ca nu a citit articolele in care sotul ei este infatisat alaturi de Iulia Dragomir.

Proaspat intoarsa dintr-o vacanta in Spania, unde a fost alaturi de o prietena, Florina Marcuta a parut foarte relaxata si joviala, atunci cand a fost intrebata de „escapada” sotului sau. Sotia lui Bebe Cotimanis a fost toata un zambet, in timp ce intra in casa incercand sa scape de jurnalisti. Le-a spus, totusi, ca va citi si ea articolele despre sotul sau, pentru ca pana acum nu a apucat. 

„Nu l-am vazut, nu stiu despre ce vorbiti. Am sa citesc. Chiar nu stiu”, a spus Florina Marcuta razand, potrivit Antena Stars. 

Bebe Cotimanis si Florina Marcuta sunt impreuna de 17 ani, dar s-au casatorit abia acum 4 ani. Au impreuna doi copii, Stefan si Adela, alaturi de care au fost recent intr-o vacanta. Bebe si Florina au parut intotdeauna un cuplu foarte sudat si fara probleme, dar iata ca actorului i-a cazut cu tronc o frumoasa blonda cu ochii verzi, Iulia Dumitru, care ii este si partenera pe scena.

 


bebe cotimanis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006788 (s)