News Flash:

PRIMA reactie a lui Tudorel Toader legata de condamnarea lui Liviu Dragnea

22 Iunie 2018
962 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader4

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune despre condamnarea sefului PSD, Liviu Dragnea, ca nu a existat unanimitate in completul de trei judecatori de la Inalta Curte, doi judecatori fiind pentru condamnare, iar altul avand opinie separata.
"Nu pot sa comentez sentinta, pentru ca am vazut doar ce a vazut toata lumea. Ca sa iti faci o idee despre sentinta, trebuie sa vezi motivarea, sa vezi considerentele pe care s-a emis acea sentinta. Astept sa vad si eu motivarea, ca sa imi fac o parere. In orice caz, oricare cetatean beneficiaza de prezumtia de nevinovatie. Exista multi care au fost condamnati initial, apoi au fost achitati sau invers", a declarat vineri la Iasi Tudorel Toader.

El a spus ca, din ce a inteles, nu a existat unanimitate in completul de trei judecatori de la Inalta Curte, doi judecatori fiind pentru condamnare, iar altul avand opinie separata.

"Va spun cu deplina convingere ca o decizie a CCR nu poate fi neglijata chiar daca legiutorul nu pune textul legii in acord cu decizia”, a comentat Toader.
Intrebat daca Liviu Dragnea ar trebui sa isi dea demisia din fruntea Camerei Deputatilor, Toader a spus ca nu vrea sa se pronunte pentru ca este o ”chestiune politica”.


liviu dragnea tudorel toader
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005191 (s)