News Flash:

Prima litera a numelui tau spune totul despre viata ta sentimentala - La tine se potriveste ce scrie?

7 Ianuarie 2018
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
alfa

Pe langa faptul ca ajuta la identificarea fiecaruia dintre noi, numele marcheaza si alte aspecte importante din viata noastra. El poate reflecta aspecte unice in materie de dragoste, viata profesionala si sanatate. Astazi, vom arunca o privire asupra a ceea ce spune prima litera din numele tau despre viata ta amoroasa. Vezi daca te regasesti in randurile de mai jos!

A: Esti un pic romantic. Iubesti relatiile serioase si incerci sa dai tot ce ai pentru a nu dezamagi persoana iubita. Nu esti confortabil facand gesturi de afectiune in public, asa ca preferi sa le pastrezi pentru acasa sau locuri mai intime.

B: Iti place senzualitatea. O modalitate extraordinara de a-ti petrece timpul cu cel drag este sa bei vin sau sa urmaresti un serial. Iti place sa primesti daruri si alte dovezi de afectiune din partea persoanei iubite.

C: Unul dintre cele mai importante lucruri cu privire la tine este faptul ca iei relatiile foarte in serios si tinzi sa arati asta cu orice pret. Ai nevoie de mult contact fizic si apropiere. Il vezi pe partener ca pe un prieten credincios si cea mai buna companie pe care o poti avea.

D: Cand esti indragostit si-ti doresti pe cineva, faci tot posibilul pentru a te implica pe termen lung in acea relatie. E un drum cu doua sensuri, si ai nevoie de un partener care sa iubeasca la fel de mult ca tine.

E: Te bucuri la maximum de o relatie si pretuiesti conversatiile filozofice cu partenerul. Preferi sa razi mai mult decat sa te certi.

F: Tu esti persoana care da totul pentru cel drag. Ai un piedestal pe care asezi omul care ti-a furat inima. Iubesti sa flirtezi si punctul tau forte este pasiunea. Esti un romantic innascut.

G: Nu ai niciodata rabdare, cauti mereu perfectiunea in relatie si dragoste. Esti meticulos in privinta relatiilor fizice si iti este greu sa te deconectezi emotional intr-o relatie.

H: Cauti un partener care iti imbunatateste reputatia si te face o persoana mai buna. Cadourile sunt ca o investitie in relatia ta cu cineva.

I: Cel mai important lucru pentru tine intr-o relatie este nevoia. Trebuie sa te simti util si iubit. Te bucuri de lux, senzualitate si corp.

J: Esti binecuvantat cu o cantitate mare de energie fizica. Esti idealist si trebuie sa experimentezi pentru a putea avea incredere in dragoste.

K: Esti o persoana foarte pasionata si senzuala, debordezi de creativitate, dar ai si un nivel ridicat de timiditate.

L: Esti liber in exprimarea iubirii tale si esti dispus sa-ti asumi sanse. Trebuie sa simti ca partenerul tau te stimuleaza intelectual pentru a putea fi cu el.

M: Nu esti o persoana deosebit de romantica, dar esti interesata de actiune. Nu ai rabdare sa flirtezi, si nu poti suporta oamenii care incearca sa flirteze cu tine.

N: Esti modest, nevinovat, timid. Iti este greu sa-ti exprimi dragostea si emotiile pentru cineva, si la fel de greu sa-ti gasesti un iubit perfect. Tinzi sa fii perfectionist.

O: Ai intotdeauna o energie remarcabila, care este contagioasa. Te ocupi de starea de sanatate a persoanei iubite, de tot ceea ce mananca si activitatea fizica pe care o depune.

P: Esti cel mai credincios de pe aceasta lista. Abordezi provocarile in dragoste cu multa creativitate, oferi multe cadouri incredibile si experiente minunate celui drag.

R: Cauti un iubit extrem de inteligent, cu care poti discuta pe subiecte necunoscute si care are o preocupare fata de misterele universului.

S: Te concentrezi mai mult pe corpul partenerului si pe al tau, deoarece crezi ca altii iti vor judeca cuplul din aceasta privinta. Transmiti usor emotii.

T: Te consideri un individ cu legaturi emotionale profunde si foarte sensibil. In unele cazuri, poti fi egoist si nu intelegi ce este loialitatea.

U: Cauti pe cineva care sa te iubeasca, dar vezi in mod continuu povestea de dragoste ca pe o competitie. Ai nevoie de aventura, entuziasm si libertate.

V: Esti o persoana foarte individualista. Partenerul tau nu ar trebui sa se sperie daca nu este inclus pe deplin in planurile tale. Incerci sa faci lucrurile singur si nu gasesti rostul in a face lucrurile impreuna.

W: Iti place sa joci jocuri in dragoste, esti o persoana care poate aprinde o scanteie oriunde merge si o poti transmite tuturor. Esti, de asemenea, foarte gelos si protector.

X: Trebuie sa fii rasfatat tot timpul, caci te plictisesti repede. Te bucuri de relatii fizice si incerci sa stabilesti relatii stranse cu persoana draga.

Y: Ai un spirit curios. Aduci mereu ceva nou in relatie si incerci zilnic sa afli mai multe despre partener. Pui multe intrebari si nu esti niciodata multumit de raspunsurile pe care le auzi.

Z: Iti este greu sa crezi in dragoste. Ori de cate ori ai ocazia sa te intalnesti cu cineva, nu ai nici o scanteie, si-ti pierzi speranta. Esti convins ca dragostea nu exista.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007230 (s)