News Flash:

Prima gafa comisa de Gabriela Firea ca primar

7 Iunie 2016
1932 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea2
Prima zi dupa alegeri nu a fost lipsita de surprize pentru Gabriela Firea.
Gabriela Firea, cea care a castigat alegerile pentru postul de primar al Capitalei, a declarat ca ii va cere sfatul sotului ei, Florentin Pandele, care a obtinut, la randul sau, al cincilea mandat la Voluntari, sustinand ca pentru ei ca familie "va fi mai dificil", pentru ca vor fi ocupati.
“A castigat si sotul meu si il felicit. Pentru noi ca familie va fi mai dificil, pentru ca vom fi ocupati. Eu si echipa mea de consilieri generali vom avea o munca dificila si grea, dar in mod sigur incununata de succes”, a declarat ea. 
Totusi, prima zi dupa alegeri nu a fost lipsita de surprize. 
Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, i-a gresit numele colegului sau de la Sectorul 3, Robert Negoita, spunandu-i Liviu Negoita (n.r. fostul primar PDL al Sectorului 3).
ntrebata daca va cere sfatul sotului Florentin Pandele, primarul din Voluntari, Gabriela Firea a spus ca se va sfatui cu toti cei care pot sa o ajute sa ia o decizie buna, spunand ca se va consulta inclusiv cu primarii de sector:
G. Firea: ”Ii vedeti aici langa noi: domnul Liviu Negoita care a transformat Sectorul 3 intr-o perla a Capitalei...”
L. Dragnea: ”Chiar si Robert Negoita...”
G. Firea: ”Iertati-ma, emotiile sunt mai mari astazi decat aseara, domnul Liviu Negoita era cel care vopsea bancutele si a venit Robert Negoita sa transforme Sectorul 3 intr-o perla a Capitalei...”
R. Negoita: ”Cred ca e normal sa recunoastem ca si fostul primar de la 3 a facut si el lucruri bune...”
G. Firea: ”Le recunoastem intotdeauna lucrurile bune.”
Dialogul a avut loc in cadrul unei conferinte de presa sustinuta in curtea sediului central al PSD de catre Liviu Dragnea impreuna cu toti ce sapte noi primari din Capitala. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005184 (s)