News Flash:

Prima cafenea-bistro manufaktura din afara Capitalei va fi inaugurata in Ansamblul Openville Timisoara

13 Februarie 2018
1061 Vizualizari | 0 Comentarii
01

Odata cu finalizarea primei etape a ansamblului mixt Openville, in trimestrul patru al acestui an, timisorenii vor beneficia de noi concepte de shopping si entertaiment, in premiera pentru regiune. Dezvoltat in proximitatea Iulius Mall Timisoara, Openville va oferi, pe langa peste 100 de noi magazine, un nou concept de cinema si o varietate de destinatii pentru petrecerea timpului liber, numeroase restaurante si cafenele tematice, cu panorama spre cel mai mare parc suspendat din tara. 
Printre destinatiile care vor fi inaugurate in toamna acestui an este Manufaktura, un spatiu ce are la baza un concept multifunctional, o combinatie intre coffee shop, bistro si restaurant. Manufaktura va ocupa o suprafata de aproximativ 210 mp din parterul cladirii de birouri United Business Center 1, inaugurata in decembrie 2017. Locatia se va deschide in luna septembrie si va fi prima din afara Capitalei si a patra din portofoliul brandului. 
Manufaktura promite o experienta unica, unde clientii se pot delecta cu preparate din cea mai proaspata cafea „single origin”, un meniu inspirat din gastronomia internationala, muzica buna si un ambient prietenos si relaxant. Amenajarea noii locatii va fi deosebita, avand la baza elemente de design inspirate de boabele de cafea, imbinate cu materiale care genereaza luminozitate, caldura si confort, precum lemnul, caramida si inoxul. 
Oferta brandului va include cinci origini diferite de cafea „single origin” de cea mai buna calitate, proaspata prin intregul proces de preparare, de la prajire si depozitare, pana la macinare. Aici vor putea fi savurate preparate realizate dupa metode clasice espresso sau alternative, precum Brew V60, Siphon, Aeropress si Chemex. Iar cei care vor sa se bucure de aroma cafelei acasa sau la birou pot lua preparatele to go sau pot alege cafeaua boabe ori macinata, in ambalaje personalizate. 
Manufaktura nu reprezinta doar un coffee shop, ci si o destinatie mixta, unde se va servi micul dejun, pranzul sau cina, acompaniate de recitaluri de muzica live. Manufaktura va avea un meniu inspirat din gastronomia internationala, care va include de la delicii din patiseria frantuzeasca si antreuri rafinate, pana la paste, salate si mancaruri consistente. 
Manufaktura este prezenta in Romania cu trei locatii in Bucuresti, cea de-a patra urmand sa fie inaugurata in toamna, la Timisoara. 
Despre Openville Timisoara 
Ansamblul Openville va reprezenta principala atractie de shopping si loisir din regiune. Lucrarile la componenta de retail au inceput in decembrie 2017 si presupun o suprafata aditionala de 47.000 mp, reprezentand extensia Iulius Mall Timisoara si amenajarea unor pagina 2 din 2 

spatii de retail suplimentare la parterul cladirilor de birouri si in zona parcului din ansamblu. In total, suprafata de retail va ajunge la 118.000 mp inchiriabili. 
Prima etapa de dezvoltare a celui mai mare proiect de tip mixed-use din vestul tarii va fi finalizata in trimestrul patru al acestui an si va include: 47.000 mp aditionali de retail, 100.000 mp de birouri clasa A, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto si peste 1.500 de noi locuri de parcare. 
Pana in prezent, in ansamblul Openville au fost finalizati 31.000 mp de spatii de birouri (in cladirile UBC 1 si UBC 2), iar alti 19.000 mp se afla in constructie si vor fi livrati anul acesta (in cladirea UBC 3). In perioada urmatoare vor fi demarate lucrarile de constructie la cel de-al patrulea imobil cu functiune de birouri (50.000 mp, in UBC 0), precum si la parcarea subterana si pasajul auto subteran. 
Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, reprezentand o investitie estimata la peste 220 milioane de euro. 
 

Galerie Foto

02
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005249 (s)