News Flash:

Presedintele suspendat al CJ Arad scapa de controlul judiciar

13 Iunie 2016
966 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Iotcu
Curtea de Apel Timisoara a ridicat masura controlului judiciar in cazul presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Arad, Nicolae Petru Iotcu, astfel ca acesta se poate intoarce la presedintia administratiei judetene, cel putin pana la validarea mandatelor noilor consilieri si alegerea noii structuri de conducere. Mandatul lui Nicolae Petru Iotcu ar fi de numai cateva zile. 
Mai mult, revenirea acestuia in functia de presedinte al CJ depinde si de rapiditatea cu care Prefectura va da ordinul de repunere in functie a acestuia si, respectiv, de validare a noilor consilieri judeteni. 
Incheierea prin care Curtea de Apel Timisoara a ridicat masura controlului judiciar in cazul lui Nicolae Iotcu a fost publicata deja pe site-ul institutiei. 
Potrivit incheierii, "instanta admite contestatia formulata de inculpatul Iotcu Petru Nicolae, impotriva incheierii penale din data de 08.06.2016 pronuntata de Tribunalul Timis in dosarul nr. 6310/30/2015. In baza art. 242 alin. 1 c.p.p. revoca masura controlului judiciar dispusa fata de inculpat prin incheierea penala din data de 06.10.2015 pronuntata de Judecatorul de camera preliminara din cadrul Tribunalului Timis, modificata prin incheierea penala nr. 113/CO/CP/CC din data de 09.10.2015 a Curtii de Apel Timisoara. Mentine in rest dispozitiile ce nu privesc controlul judiciar din incheierea penala atacata.(...) Definitiva". 
Nicolae Petru Iotcu a fost chemat vineri la Inspectoratul de Politie Judetean Arad, pentru a i se comunica ridicarea masurii. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1865 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005249 (s)