News Flash:

Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta de Guvern

18 Ianuarie 2017
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la sedinta de Guvern. Inainte de sedinta de Guvern, presedintele Klaus Iohannis are o discutie, in biroul premierului, cu seful Executivului si cu ministrul Justitiei, Florin Iordache, au declarat surse guveramentale pentru MEDIAFAX.
Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la sedinta de Guvern, unde, surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX, ca se va discuta despre un proiect de ordonanta de urgenta privind gratierea.
Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti seara, pentru MEDIAFAX, ca nu este de acord cu punerea in discutie a unor probleme legate de amnistie, dar nu exclude o discutie despre gratieri, dar nu pentru infractiunile grave, care privesc coruptia, evaziunea, alte infractiuni majore.
"Nu sunt de acord sa punem in discutie probleme legate de amnistie, dar nu exclud o discutie despre gratieri, insa nu pentru infractiuni grave, care privesc coruptia, evaziunea, alte infractiuni majore", a spus, pentru MEDIAFAX, premierul Grindeanu.
Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, marti, inainte de sedinta Plenului CSM, in legatura cu legea amnistiei si a gratierii, ca va discuta despre o eventuala legea a gratierii cu premierul dupa ce se vor incheia discutiile la CSM, precizand ca gratierea este sustinuta si de asociatiile profesionale ale magistratilor,"pentru ca este un atribut al fiecarui stat in materie penala pentru un astfel de act de clementa".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006474 (s)