News Flash:

Presedintele Iohannis vorbeste despre implementarea cardului de sanatate

19 Mai 2015
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
card sanatate
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu i-a prezentat situatia cardului de sanatate si concluzia a fost ca ”implementarea cardului a fost prost pregatita”, apreciind ca populatia a fost insuficient de bine informata.
Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu a fost la el, si i-a prezentat situatia, adaugand ca au discutat si despre alte chestiuni, precum Institutul Cantacuzino.
”Concluzia este ca a fost prost pregatita implementarea cardului”, a spus seful statului, intrebat care a fost concluzia sa, dupa discutiile cu ministrul Sanatatii.
”Consider in continuare ca populatia a fost insuficient de bine informata. Ar fi fost nevoie de o campanie nationala de informare ampla, si atunci o buna parte din sincopele care au aparut ar fi putut fi evitate relativ usor”, a declarat seful statului.
Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, sa indrepte eventualele probleme de la Casa de Asigurari Nationale de Sanatate (CNAS), legate de introducerea cardului de sanatate.
"Avem nevoie de cardul de sanatate si de combaterea risipei si fraudei din sanatate. Domnul ministru, nu stiu, sunt probleme la Casa, le indreptati!", a cerut premierul Ponta, in sedinta de guvern.
El a aratat ca, prin introducerea cardului, unii medici nu mai pot pretinde ca au 2.000 de pacienti pe zi si consuma medicamente de doua milioane de euro.
Mediafax.ro 

institutul cantacuzino
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006149 (s)