News Flash:

Presedintele Iohannis, declaratii la reuniuniunea cu ambasadorii straini acreditati la Bucuresti

18 Ianuarie 2017
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis presedinte
Politica externa a Romaniei va ramane pe aceleasi coordonate esentiale ca si pana in prezent, in conditiile in care tara noastra trebuie sa-si mentina pozitia regionala de pilon de stabilitate si predictibilitate, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in deschiderea reuniunii cu ambasadorii straini acreditati la Bucuresti, care se desfasoara miercuri la Palatul Cotroceni.
"Doresc sa va asigur ca politica externa si de securitate a Romaniei va ramane pe aceleasi coordonate esentiale ca si pana acum. Romania trebuie sa se mentina in regiune ca pilon de stabilitate si de predictibilitate", a subliniat seful statului.
Presedintele Iohannis a amintit ca Romania are un nou Parlament si un nou Guvern, rezultate in urma alegerilor din decembrie 2016. Seful statului a punctat ca alegerile s-au desfasurat in cele mai bune conditii din punct de vedere democratic si al organizarii. De asemenea, presedintele a subliniat ca pe un fapt pozitiv ca niciun partid extremist nu a intrat in Parlament, ceea ce demonstreaza in mod elocvent maturitatea societatii romanesti.
Klaus Iohannis a precizat ca in Romania trebuie continuata intarirea statului de drept si mentinuta stabilitatea economica, iar in acest sens noul Guvern are o "responsabilitate deosebita".
AGERPRES

klaus iohannis palatul cotroceni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005090 (s)