News Flash:

Presedintele Iohannis comenteaza demisia lui Liviu Dragnea

17 Mai 2015
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in Italia, intrebat cum comenteaza gestul lui Liviu Dragnea de a demsiona din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in urma deciziei instantei in dosarul Referendumul, ca i se pare ”un raspuns adecvat la condamnare”.
”Mi se pare un raspuns adecvat la condamnare”, a spus seful statului, la Roma, aflat in a treia zi a vizitei pe care a efectuat-o in Republica Italiana.
Intrebat daca a discutat cu premierul Victor Ponta despre aceasta situatie si despre un posibil inlocuitor al lui Liviu Dragnea in Executiv, presedintele Iohannis a declarat: "Nu am discutat inca, probabil azi, cel tarziu luni, vom avea o discutie pe aceasta tema”.
Liviu Dragnea a anuntat, vineri, ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de presedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instantei de a-l condamna in dosarul "Referendumul".
El a precizat ca se considera in continuare nevinovat, dar ca a luat act de decizia instantei, nestiind insa care va fi motivarea deciziei. Mediafax.ro

dosarul referendumul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004948 (s)