News Flash:

Presedintele Iohannis, asteptat la Timisoara

22 Aprilie 2016
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Presedintele Klaus Iohannis ar putea participa, la Timisoara, la deschiderea celei mai importante conferinte stiintifice dedicate diasporei romanesti, care va avea loc saptamana viitoare. Deocamdata informatia nu a fost anuntata de Administratia Prezidentiala si nici de autoritatile locale, chiar daca exista informatii neoficiale in acest sens. Trebuie mentionat ca evenimentul are loc sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei.
Universitatea de Vest din Timisoara impreuna cu Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI), in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, organizeaza cea de-a IV-a editie a conferintei „ Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania – Diaspora si prietenii sai”.
Conferinta are loc in perioada 25 – 28 aprilie 2016, bucurandu-se de Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei. Evenimentul este de o deosebita importanta in lumea academica, deoarece isi propune sa reuneasca cele mai importante minti romanesti din zona cercetarii stiintifice si a invatamantului superior din intreaga lume, scrie tion.ro.
Conferinta se desfasoara sub forma a 21 de workshop-uri exploratorii (WE) care acopera domenii extrem de diverse ale cunoasterii stiintifice, de la fizica si matematica, la stiintele ingineresti si medicale pana la stiinte sociale si umane. Numarul de participanti pentru fiecare din cele 21 de WE a fost limitat la 30, dorindu-se astfel realizarea unui climat lucrativ constructiv, care sa permita generarea de idei pentru viitorul cercetarii romanesti.
Sunt inscrisi aproape 800 de cercetatori de prim rang din peste 30 de tari.

a timisoara presedintelui romaniei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005856 (s)