News Flash:

Presedintele filialei judetene PSD Hunedoara neaga implicarea politica a directorului Casei de Pensii

15 Septembrie 2016
975 Vizualizari | 0 Comentarii
laurentiu nistor hunedoara
Presedintele filialei judetene PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca directorul Casei de Pensii Hunedoara, Ilie Toma, nu face politica prin prisma functiei pe care o indeplineste, el raspunzand astfel mai multor acuze formulate de liderii PNL. 
'Lumea il cunoaste pe Ilie Toma in calitatea lui de director al Casei Judetene de Pensii. Este cunoscut pentru ceea ce a facut pentru pensionarii din judetul Hunedoara si pentru modul in care s-a comportat in relatia cu fiecare pensionar', a spus liderul PSD. 

Laurentiu Nistor a mai aratat ca directorul Casei Judetene de Pensii Hunedoara nu s-a mai implicat in politica dupa ce a ajuns la conducerea institutiei. El a precizat ca activitatea directorului Ilie Toma se reflecta in faptul ca institutia publica se afla acum pe locul 6 in tara intr-un clasament al caselor judete de pensii. 
Pe de alta parte, presedintele PSD Hunedoara a atras atentia liderilor locali ai PNL ca si candidatul lor la Camera Deputatilor, Lucian Heius, directorul Directiei Regionale a Finantelor Publice Timis, se afla intr-o situatie similara cu cea a directorului Casei de Pensii Hunedoara. 
'Ei (PNL, n.r.) nu vad cat de multa politica face Heius in timpul serviciului si vin si striga dupa Toma care, contrar celor spuse de ei, nu face politica. Eu cred ca ei trebuie sa se gandeasca, in primul rand, ca daca strigi dupa cineva, trebuie sa cantaresti cu aceeasi unitate de masura si pentru unii si pentru altii. Nu pentru oamenii lor sa spuna ca fac totul legal, iar pe ai nostri sa-i acuze', a adaugat Laurentiu Nistor. 
Saptamana trecuta, copresedintele PNL Alina Gorghiu si presedintele interimar al organizatiei judetene PNL Hunedoara, Florin Roman, l-au acuzat pe directorul Casei de Pensii Hunedoara, Ilie Toma, ca se implica in activitatea politica in calitate de candidat al PSD pentru un mandat de deputat. De asemenea, liberalii i-au reprosat directorului Casei de Pensii Hunedoara ca ar fi intarziat punerea in practica a recalcularii pensiilor. 
Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a anuntat luni ca va fi efectuat un control la Casa de Pensii Hunedoara. AGERPRES

laurentiu nistor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006889 (s)