News Flash:

Presedintele consiliului judetean despre criza gazului: „Firmele sa inteleaga ca judetul Timis nu este un sat fara caini”

23 Octombrie 2018
1385 Vizualizari | 0 Comentarii

Presedintele CJ Timis reactioneaza in ceea ce priveste sistarea gazului in zona Deta. Conform lui Calin Dobra, „companiile de gaz au obligatia de a asigura cetatenilor serviciile contractate”.

„Situatia creata in localitati din sudul judetului Timis, Moravita, Deta, Denta, Voiteg, ne arata cat de gresit este ca statul sa nu isi pastreze parghiile necesare pentru a interveni atunci cand interesele cetatenilor sunt afectate. Intreruperile repetate de gaz din localitatile respective sunt inacceptabile si solicit companiilor implicate, fie ca este vorba despre distribuitori sau producatori, sa nu isi regleze neintelegerile pe seama populatiei din judetul Timis si sa dea dovada de responsabilitate.  Profitul si rentabilitatea nu sunt argumente care sa ne multumeasca din moment ce companiile nu ofera o solutie alternativa, fapt ce arata ca nu au luat din timp masurile necesare pentru ca situatia actuala sa fie evitata. Cred ca trebuie ca toate autoritatile judetene si nationale sa intervina, indiferent ca au sau nu competenta legala, pentru ca asemenea practici sa inceteze, iar firmele sa inteleaga ca judetul Timis nu este un sat fara caini. Sper ca acum toata lumea devine constienta de ce insist atat de mult cu proiectul BRUA si cu infiintarea la nivelul judetului a Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara pe gaz, acestea fiind o alternativa, poate singura, prin care sa oferim atat cetatenilor, cat si firmelor private o solutie la sistemul actual.

Vreau sa asigur cetatenii ca suntem alaturi de ei, le cunoastem problemele si actionam pentru a identifica cele mai bune solutii”, a transmis Dobra.


presedintele timis calin dobra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006839 (s)