News Flash:

Presedintele CJ Timis a sesizat Politia in legatura cu un local construit in Muzeul Satului

28 Iulie 2016
907 Vizualizari | 0 Comentarii
muzeul satului banatean
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Timis, Sorin Grindeanu, a sesizat Politia sa verifice legalitatea construirii unui chiosc cu destinatie de local public in spatiul Muzeului Satului Banatean si care in cativa ani s-a extins si pe spatiul Primariei Timisoara. 
"In urma unui control efectuat la Muzeul Satului Banatean (MSB) ne-au determinat sa trimitem catre Politie tot ceea ce am considerat ca este in afara legii, respectiv, celebra terasa care a inceput prin 2009, printr-o dorinta initiala aprobata de a fi un spatiu temporar, pe timp de vara, sa faca comert. In timp, toata acea constructie s-a transformat intr-una definitiva, s-a extins de la 100 mp la peste 1.000 mp. Ciudat este ca tot ceea ce tine de chestiuni de patrimoniu al CJ Timis trebuie sa se faca prin hotarare de CJ, dar in acest caz nu a existat in nicio legislatura vreo astfel de hotarare care sa ne duca in parteneriate cu acea firma (care face comert, n.r.). Am anuntat Politia, pentru ca sunt probleme care depasesc chestiunile de disciplina interna", a declarat, miercuri, Sorin Grindeanu. 
Presedintele CJ Timis a adaugat ca deja Politia a cerut documentele pentru verificarea situatiei. 
Localul se afla la intrarea in MSB si a fost deschis mai ales pentru copiii care viziteaza Muzeul si de unde se puteau cumpara apa, sucuri sau dulciuri. Treptat, s-au amenajat mese si scaune, iar paleta culinara s-a extins la gratare, frigarui, mititei, bere si tigari. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1865 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004948 (s)